SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dedikoduları Yalanladınız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:23:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayının açıklanmasının ardından aday adaylarına kahvaltı verildi.

AKP Battalgazi Merkez İlçe Teşkilatı ve Battalgazi Belediyesi tarafından ortaklaşa olarak 30 Mart yerel seçiminde AKP’den Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylarına kahvaltı verildi.

Aksaç Otel’de gerçekleştirilen programa; AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanlığına Aday adayı olan isimler katıldı.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, “3 aylık gibi zaman diliminde çok olgun, AK Parti adayına yakışır bir tarzda kampanya yürüttünüz. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum. Bizim adaylarımız göstermelik adaylar değil, hangisine Cenabı Allah görev nasip ederse hepside layıkıyla yapabilecek kalitede ve kapasitede arkadaşlarımızdır. Buna bütün samimiyetimle inanıyorum. Bunu da sizler ispatlamış oldunuz. Kampanya döneminde dedikoduların bol olduğu dönemden hep beraber geçtik adaylıklar açıklandıktan sonra “şu buraya gidecek, bu buraya gidecek” diyerek birçok dedikodu oldu. Ancak adaylıklar açıklandıktan sonra hepimizin bu masada bir araya gelmesiyle beraber bu dedikoduların tamamını yalanlamış bulunuyorsunuz. Gerçek anlamda dava sahibi, AK Parti'nin sahibi olduğunuzu da gösterdiniz. 30 Mart Belediye Başkanları seçimi ancak Türkiye’yi bir yere taşıma, dünyada ki mazlumları bir yere taşıma anlamında bir şeyler ifade ediyor” dedi.

Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder de, aday adaylığı sürecinde büyük bir olgunluk gösteren aday adaylarına teşekkür etti.

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise, aday adaylığı sürecinin partiye yakışır seviyede geçtiğini kaydederek, şunları söyledi:

“Battalgazi ilçesi’nde de, Yeşilyurt İlçesi’nde de aday adaylık sürecini bize yakışır bir şekilde geçirdik. Arkadaşlarımız ile birbirimizi kırmadan, üzmeden bir süreç yaşadık. Süreç belki uzundu ama inşallah bunda da bir hayır vardır. Biz bu görevlere hizmet için talip olduk yani bu şehrin hizmetkarları olacağız. Bunu bir kere daha ifade etmekte fayda var. Selahattin Gürkan ve Hacı Uğur Polat arkadaşlarımızla birlikte projelerimizi paylaşacağız. Çünkü Malatya’yı merkez olarak bir bütün olarak düşünmek zorundayız. Malatya’nın orta ve uzun vade de geleceğini birlikte planlamak zorundayız. Bunun içinde yapacağımız çalışmaları, projeleri, arkadaşlarımızın hazırlayacağı projeleri ve bizim hazırlayacağımız projelerde de arkadaşlarımızın olması gerekiyor. Temel amacımız hizmet olduğunu ortaya koyarsak Malatya’nın geleceğini konuşacaksak, Malatya’nın geleceğini, kalkınmasını ve sorunların çözümünü konuşacaksak birlikte bir araya gelerek birlikte karar vereceğiz. Arkadaşlarımızla beraber Yeşilyurt’tu, Battalgazi’yi ve Malatya’nın geleceğini konuşacağız ve inşallah projeleri de uyumlu bir şekilde, birbirini tamamlayan bir şekilde hayata geçireceğiz.”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan da, AKP’nin düşüncesi ve felsefesine uygun olarak hareket ettiklerini belirterek, “1 Kasım sürecinde başlayan, 3 aydır devam eden aday adaylığı süreci AK Parti'ye yakışır, yarışır bir olgunun içerisinde geçmiştir. Arkadaşlarımıza AK Parti’nin felsefesine uygun duygu ve düşüncelerine davrandıklarından dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Uzun bir aday adaylığı süreci olmasına rağmen arkadaşlarımız birbirini kıracak, dökecek, incitecek, tutum ve davranış sergilemelerinden hep uzak kalmıştır. Bu arkadaşlarımızın bu olgunluklarından dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bu bir hizmet yarışı, inşallah bu yükü hep birlikte el ele vererek birlikte kaldıracağız. Sizlerin her zaman desteklerini arzu ediyoruz. Sizlerin desteğinin yanımızda olacağına inanıyoruz. Battalgazi ilçemizde Türkiye genelinde hakikaten rekor sayılayacak bir oy potansiyeli bu işi göğüsleme arzusu içerisindeyiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız