SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Defalarca Özür.."

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Çorumspor maçının hazırlıkları devam ediyor.
 
Geçtiğimiz hafta sonunda sahasında Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olan Yeni Malatya Spor'da Çorumspor maçının hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor. Çorumspor deplasmanından 3 puanla dönmek isteyen sarı siyahlı takımda, forvet oyuncusu Emrah Ekmekçi'nin tedavisinin devam ettiği kaydedildi.
 
Teknik direktör Cafer Aydın, Çorumspor maçı hazırlıklarıyla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Aydın, Çorumspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Ben öncelikle taraftarlarımızdan defalarca özür diliyorum. Şanlıurfaspor maçı sonrası taraftarlarımızı stattan üzgün gönderdiğimiz için bizde çok üzüldük. Şanlıurfaspor karşısında beraberliği ardından da galibiyeti bulabileceğimiz pozisyonları yakaladık. Ancak bu pozisyonlardan yararlanamadık. Son vuruşlarımız iyi değil. Ama taraftarlarımızdan sabırlı olmalarını istiyoruz. En kısa zamanda başarılı sonuçlar alarak, taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz. Bu anlamda Çorumspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu karşılaşmayı kazanıp, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" dedi.
 
Yeni Malatya Spor Genel Sekreteri Turan Kopal ise, takımın birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:
 
"Şanlıurfaspor karşılaşmasında taraftarlarımızın gösterdiği ilgi ve destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada bu desteğin artarak devam etmesini bekliyoruz. Takımın birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Birlik ve beraberlik içerisinde başarıyı yakalarız."
 
Çorumspor karşılaşmasının kendileri için dönüm noktası olacağını kaydeden Topal, "Çorumspor ile deplasmanda zorlu ve önemli bir karşılaşma oynayacağız. Geçtiğimiz sezon Çorumspor'u yenerek play off'a gitmiştik. Bu sezonda Çorumspor'u yenerek, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu anlamda Çorumspor karşılaşması inşallah bizim için dönüm noktası olacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız