SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Defalarca Söyledik Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor’da yönetim kurulu üyesi Muharrem İmik, takımdaki son gelişmeler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlenen badın toplantısında İmik, bundan sonra her hafta Salı günleri takımla ilgili son gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaşacaklarını söyledi. İmik, 8 Ağustos tarihinde 11 kişi yönetime talip olduklarını ve takımda yaşanan sıkıntılı dönemin geçmesi adına çalışmalar da bulunduklarını ifade ederek, “Yönetim olarak Malatyaspor’a sahip çıkılması gerektiğini değerli büyüklerimize defalarca söyledik. Ayrıca bu konuyla ilgili bizleri yalnız bırakmayan Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Belediye Vanspor maçında stat kapılarının geç açıldığını kaydeden İmik, “Gerek kapıların geç açılması gerek bilet satışlarındaki sıkıntılar dolayısıyla aksaklıklar oldu. Bilet satışlarında önümüzdeki haftalarda 2-3 gün önceden biletleri satışa sunacağız. Bunun yanında kapıların erken açılmasını da sağlayacağız. Taraftarlarımızın Belediye Vanspor maçına gösterdikleri ilgi bizleri memnun etti. Elazığspor maçında da bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz” diye konuştu.

İmik, Malatyaspor kulübü olarak tesislerde bir aile havasının olduğunu söyleyerek, “Önümüzdeki Adıyamanspor maçından galip gelmek için eksiklerimizi gideriyoruz. Tek hedefimiz galibiyet ve bu doğrultuda takımımız çalışmalarını sürdürüyor” ifadesine yer verdi.

Kombine bilet satışlarının ne düzeyde olduğunun hafta sonu belli olacağını ifade eden İmik, “Gerekli makamlara kombine biletleri teslim ettik. Bunların büyük ölçüde satıldığını düşünüyoruz. Hafta sonu bu konuda net bir bilgi alacağız. Taraftarlarımızdan da kombine biletler konusunda destek bekliyoruz. Çünkü tek gelir kaynağımız kombine biletler ve reklam gelirleridir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız