SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Defansta Çok Hata Yaptık, Rakip Cezalandırdı"

0
Güncellendi - 2019-12-02 01:53:39
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un ön liberosu Robin Yalçın, ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor. Yalçın, 3-3 sonuçlanan Gençlerbirliği karşılaşmasında attığı 2 golle birlikte takımının zorlu Ankara deplasmanından puan çıkarmasının en büyük pay sahibi oldu.

2018-2019 sezonunun devre arasında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olan Robin Yalçın, 27 kez sarı kırmızılı formayı giydi. 

2018-2019 sezonunda Süper Lig’de 11 karşılaşmada 623 dakika sahada kalan ve 1 gol kaydeden Robin Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 karşılaşmada görev aldı. 

Avrupa Ligi Ön Elemesinde 2 karşılaşmada sahaya çıkan Yalçın, Süper Lig’de 2019-2020 sezonunda ise 12 karşılaşmada görev aldı. Şuana kadar bin 44 dakika görev yapan Yalçın, 3 gol atma başarısı gösterdi. 

Ligin 13.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynadıkları karşılaşmada 2 gol birden kaydeden Yalçın, takımının zorlu Ankara deplasmanından puanla dönmesinde en büyük pay sahibi oldu. 

“3 PUAN ALMAMIZ LAZIMDI”

Robin Yalçın, Gençlerbirliği karşısında 2-1’den durumu 3-2’ye getirdiklerini ancak 3 puan almaları gereken karşılaşmada 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Gençlerbirliği karşısında 1-0 öne geçtiklerini ancak mücadelenin ikinci yarısında ilk 15 dakika istedikleri futbolu oynayamadıklarını ifade ederek, “İkinci yarıda 15 dakika iyi oynayamayınca rakip bunu cezalandırdı ve 2-1 geriye düştük. Sonra 3-2 öne geçtik. Şu maçtan 3 puan almamız lazımdı” dedi. 

Yalçın, defansta çok hata yaptıkları öz eleştirisinde bulunarak, “Öyle olunca rakip hemen bunu cezalandırıyor. Gençlerbirliği maçında 2 puan kaybettik” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Serdar44 (4 yıl önce)
    Her takım çöküş dönemlerine girer. Malatyanında çöküş zor dönemleri olur bu zamanlar önemlibolan rn az puan kaybı ile geçirmek sivası yeneceğimizden ve beşiktaştan puan alacağımızdan eminim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıç (4 yıl önce)
    Sergenin prensi,istediği yerde oynatıyor,o da hakkını veriyor,maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Robin gibi 3 oyuncu olsa liderdik ileri hatta duraklama degil gerileme var jahovic sahada geziyor quilherme nin geçen yilki gibi pili bitti ondan bu sezon birşey beklenmesin bjk a gidecekse Malatya para kazancaksa yollansin Sivas bizi bu hafta darmadağın eder son haftalardaki gibi oynarsak takimda neyin rehaveti dir basladi öyle gidiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Robinden kim bu performansı beklerdi ,helal olsun Sergen hoca . Robin istikrarlı ,disiplinli oynuyor helal sana.
    0
    0
    Yanıtla