SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Defansta İnanılmaz Hatalar Yaptık''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Hayati Palancı, sarı-kırmızılı ekibin 5-3 galibiyetiyle sonuçlanan Akçaabat Sebatspor maçından sonra yaptığı yorumda, defans hatalarıyla yenilen gollerden yakınırken, sakatların takıma girmesiyle önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir Malatyaspor'un sahalarda görüleceğini söyledi. Malatyaspor'un golcüsü Taner de maç sonrası değerlendirmesinde, "şampiyonluğa oynayan bir ekibin rakibe bu kadar pozisyon vermemesi" gerektiğini bildirdi.

PALANCI'NIN DEĞERLENDİRMESİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Palancı, maç sonrası D Spor Kanalı mikrofonlarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Aslında yediğimiz 3 gole de bakarsanız, bizim futbolcu, takım kalitesine yakışmayacak goller. İnanılmaz hatalar yaptık bugün. Özellikle defans gollerinde. Panik yaşadık, attığımız golden sonra gol yedik. İnanılmaz bir paniğe girdik. Bize yakışmayacak goller yedik. Bunun telafisine gideceğiz. Defanstaki problemleri çözmek zorundayız.

Ben maçtan önce söyledim. Elimde çok kaliteli forvet hattı, orta saha var, demiştim. O bölgede sıkıntı yaşamayız diye söylemiştim. Yaşamadık da. Sadece defansif problemlere biraz daha dikkat etmemiz lazım. Çünkü rakibe inanılmaz hatalarla, çok fazla pozisyon vermedik ama, penaltılar kesinlikle bizim takımın kalitesine yakışmıyor.

Sakat futbolcularım. 5-6 futbolcum var. Onlar düzeliyor. Bu maç için riske etmediğimiz futbolcular var. Önümüzdeki haftalarda onların seviyesi de takımın seviyesine geldiği zaman ortaya çok daha iyi bir Malatyaspor çıkacak."

TANER'İN AÇIKLAMALARI..
Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Sakaryaspor adına da, Akçaabat Sebat deplasmanında 3 gol atan Taner, Malatyspor formasıyla da aynı başarıyı tekrarladığı maçtan sonra yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Bu stadın benim için uğurlu tarafı var. Tabi geçen sene Sakaryaspor adına oynadığım maçta galip gelememiştik, 3-3 olmuştu. Bu sene galip geldiğimiz için mutluyuz. Sonuçta galip gelmemiz gereken bir deplasmandı. Çünkü içerde kaybettiğimiz iki puan var. Bunu telafi etmek için deplasmanda alacağımız puanlar bizim için çok önemli. Gene en azından bugün galip geldik. Fakat böyle şampiyonluğa gidiyorsak bu kadar pozisyon vermememiz lazım. Kendimize çeki düzen vereceğiz. İnşallah önümüzdeki maçı da alıp seyircimize armağan etmek istiyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız