SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Değer Verilmesi Mutlu Etti"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:01:49
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yılın öğretmeni seçilen Kolukısa Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Önder Şanlı (fotoğrafta soldaki), beklentisi olmadan akademik çalışmalar yaptığını belirterek, “Büyüklerimiz tarafından da yaptığımız çalışmaların görünüyor olması, değer verilmesi mutlu etti” dedi. 

Yılın öğretmeni seçilen Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Önder Şanlı, plaketini hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan aldı. Yılın öğretmeni seçiminde her ilde 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilini temsil etmesi için öğretmen seçildiğini ifade eden Şanlı, seçimlerde ilk 3’e giren öğretmenleri niteliklerine göre Milli Eğitim Bakanlığı ikinci bir değerlendirme yaptığını söyledi.

14 yıldır öğretmen olduğunu belirten Şanlı, Kolukısa Anadolu Lisesi’nde 6 yıldır öğretmenlik yaptığını ifade etti. Şanlı, yapılan çalışmaların hiçbir zaman boşa gitmediğini gördüğünü belirterek, şunları kaydetti: 

“Bizler şimdiye kadar hiçbir beklenti olmaksızın sadece akademik amaçlı bu çalışmaları yapıyordum. Büyüklerimiz tarafından da yaptığımız çalışmaların görünüyor olması, değer verilmesi mutlu etti. Başbakanımızın ve özellikle de Cumhurbaşkanımızın yapılan sarayda ilk resepsiyonu öğretmenlere vermesi bizleri ayrıca onurlandırdı.“

“BİZİ GURURLANDIRDI”

Özellikle Malatya’da yılın öğretmeni olarak Kolukısa Anadolu Lisesi öğretmenin olması kendilerini gururlandırdığını belirten okul Müdürü Ferudun Yalçın, ise okuldaki tüm öğretmenlerin değerli olduğunu belirterek, “Umarım önümüzdeki yıllarda da yılın öğretmeni, bizim okulumuzdan çıkar. Kendisini tebrik eder, hem eğitim öğretim hayatında hem de yaşantısında başarılarının devamını dilerim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız