SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gevrek: "İki Taraf İçin Hayırlı Olsun"

0
Güncellendi - 2019-01-05 06:52:25
Gevrek:
A- A+ PAYLAŞ

Sadık'ın Fenerbahçe'ye transferini TRT Spor’da yayınlanan ‘Transfer Günlüğü’ programında değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “İki taraf için hayırlı olsun. Sadık 4,5 yıldır bizde, bize çok büyük katkısı oldu, kendisine teşekkür ediyoruz. Yolu açık olsun, inşallah orada da başarılı olur. Teklif geldi, kendisine söz vermiştim. Taraftarlarımız Sadık’ı çok seviyor. Gelen teklifleri değerlendirdik, değerini bulunca da değerlendirdik. Tepki var ama kulübün menfaatlerini düşünmek zorundayız” dedi.

Fenerbahçe’yle anlaştıkları rakam ile bilgi vermeyen Gevrek, “Yiğithan genç bir oyuncu, bizim de bildiğimiz bir oyuncu. Yiğithan’ı bonservisiyle aldık, Barış Alıcı ise kiralık olarak forma giyecek” diye konuştu.

Gevrek, Fenerbahçe’nin en uygun teklifi verdiğini kaydederek, “İki büyük camia bizim için önemli ama bizde hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe ile görüştük. Her iki camiayla da ciddi ilişkilerimiz var. Kulübün menfaatini düşünmek zorundayız. Teklifi en uygun olan Fenerbahçe’ydi. Sadık ile görüştük. Kime vermek istediğimiz değil, futbolcunun da nereye gitmek istediği önemliydi. Sadık bizim için önemliydi. Gelen teklifle vermek zorundaydık. Yerini dolduracağız. O bölgeye bir transfer yapacağız, bu yerli de olabilir yabancı da, önemli olan fayda sağlanması” ifadelerini kullandı.

Giden oyuncuların yerini dolduracaklarını belirten Gevrek, şunları söyledi:

“Transfer komitesi, hocamız ve sportif direktörümüz ile konuşacağız. İnandığımız en doğru oyuncu kimse o transferi yapacağız. 3 transfer hedefliyorduk. Giden oyuncularımızın yerine gelecekler olacak. Bizim izlediğimiz oyuncuları bazen getirmek kolay olmuyor, birazda ondan geç kalıyor. Yapacağımız transferler gelsin uyum ve katkı sağlasın, doğru transferler olsun istiyoruz. Gönül istiyor ki hemen yapalım ama en doğru transferi yapmak istiyoruz. İnşallah hem erken hem de doğru transfer yaparız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    HELAL OLSUN ADİL BAŞKAN! SEZON SONU BOŞA ÇIKACAK SADIKI SÖZLEŞMESİNİN BİTMEDİNE 5 AY GİBİ KISA BİR SÜRE KALA 1,5 MİLYON EUROYA SATTIN AYNI ŞEKİLDE HER HAFTA BİZE SAÇ BAŞ YOLDURAN SÜREKLİ TOPLARA ISKA GEÇEN AYAĞININ ÖNÜNDEN GEÇEN TOPA MÜDAHALE ETMEKTEN ACİZ KABİLİYETSİZ YETENEK DÜŞMANI BOUTAİBİ DE 1,5 MİLYON EURO BEDELLE SATARAK İKİ OYUNCUDAN TOPLAMDA 3 MİLYON EURO YANİ 18 TRİLYON PARA KAZANDIRARAK SENİ BOŞ BOŞ ELEŞTİRİP VİZYONSUZ BİLMEM NE DİYEREK SAÇMALAYANLARA ÇOK GÜZEL BİR DERS VERDİN! SEN BU İŞLERİGAYET İYİ BİLDİĞİNİ İSPAT ETTİN! BİR KEZ DAHA HELAL OLSUN BRAVO SAYIN BAŞKAN...
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir sıtkı (5 yıl önce)
    Büyük başkan sen işini bilirsin.Seni seviyoruz güvenimiz sonsuz başkanım.Allah yar ve yardımcın olsun.İyiki varsın başkanım...
    0
    0
    Yanıtla