SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Değerlendirilmiş de, Sonuç NE?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:20:56
Değerlendirilmiş de, Sonuç NE?!
A- A+ PAYLAŞ

İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile merkeze bağlı okulların müdürleriyle toplantı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'un başkanlığında yapılan toplantıda çeşitli konularla ilgili değerlendirme yapıldığı bildirildi. Malatya'nın 81 il arasında 41'inci sırada yeraldığı YGS'nin sonuçlarının da bu toplantıda değerlendirildiği belirtilirken, bu değerlendirmeyle ilgili bilgi verilmedi.

Toplantıya ilişkin olarak Milli Eğitim Müdürlüğü'nün basın bülteni şöyle:

"İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Merkeze Bağlı Okul Müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, başkanlığında Özel Malatya Bilim ilk ve ortaokulunda gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşması ve gündem maddeleri okundu. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Okul Müdürleriyle; Başarıya Doğru Projesini,  SBS ve YGS 2013 sınav sonuçlarını, Aile Öğretmenliği Projesini, Malatya Okuyor Projesi ve 2.Malatya Kitap Fuarını, Doküman Yönetim Sistemini, öğrencilerin okullara devamı, okul güvenliği ile öğrenci güvenliğini, yatılı ve pansiyonlu okulların işleyişleri okul kantini hijyen kurallarını değerlendirdi.  

23 Nisan kutlama programı ve içeriği hakkında bilgiler aktaran Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, 'Bu yıl farklı bir kutlama programımız olacak. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz,  vatandaşlar ve protokol hep birlikte Öğretmen Evi önünden yürüyerek, Malatya Belediyesi arkasındaki alanda yapılacak etkinliklerle bayramı kutlayacağız. 30 Nisan 5 Mayıs tarihlerinde yapılacak 2. Malatya Kitap Fuarına bu yıl da öğrencilerimiz ve velilerimizle katkı sağlayacağız. Kitap Fuarına davet edilen tanınmış yazarlarımızla öğrencilerimizi buluşturacağız. Malatya Okuyor Projemiz bu yılda devam ediyor. Dereceye giren öğrencileri dönem sonunda ödüllendireceğiz. Okullarımızda güvenlik konusunda hassasiyet göstermemiz gerekiyor. Okul içi ve dışında gerekli güvenlik tedbirlerin alınmasının sağlanması gerekir. Kantinlerin hijyen konusunda sıkça kontrol edilmesini istiyoruz. Öğrencilerimizin iyi beslenmesi gerekiyor. Bu konu önemli, onlar bizim geleceğimiz.' dedi. 

Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle de toplantı gerçekleştirdi. Benzer konuların yanı sıra ilçe YİBO ve Pansiyonlu okulların sıkça denetlenmesi ve taşımalı eğitim araç gereç ve yemek konularında değerlendirmelerde bulundu. Okul ihtiyacı bulunan ve halen devam etmekte olan okul inşatları konularında bilgi alış verişinde bulundu. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. İlçe Milli Eğitim Müdürlerini istek, temenni ve taleplerini dinleyen Mehmet Bulut, 'Toplantımızın yararlı geçtiğini düşünüyorum, katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum' dedi. Ayrıca toplantıya ev sahipliği yapan Özel Malatya İlk ve Ortaokulu Yönetim Kuruluna, Okul Müdürü Aliseydi Yılmaz’a ve personeline teşekkür etti." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız