SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Değerlendirmemizi Yaptık Ve..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, bir açıklama yaptı. Kavuk açıklamasında, çok zor şartlarda Malatyaspor yönetimini aldıklarını ve kulübü kurumsal bir yapıya kavuşturmak istediklerini belirterek şunları söyledi:

“Spor kamuoyunun malumu olduğu üzere, Malatyaspor ilk yarıda yönetim sorunları yaşamış ve kulübün yönetimi mahkeme kararıyla Kayyum Heyetine bırakılmıştı. Ardı ardına yapılan kongrelerde Malatyaspor yönetimine aday olan kimse çıkmamış ve kulüp tasfiye tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. Böyle bir ortamda, başta Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz ile Belediye Başkanımız H. Cemal Akın’ın desteğini alan yönetim kurulumuz Malatyaspor yönetimine talip olup, Kasım ayında yapılan kongreyle işbaşına geldi.

Kongrede, Malatya kamuoyuna yönetim tarzımızın neticelere göre değil, kurumsal yapının oluşturulmasına göre şekilleneceğini açıklamıştık. Bu nedenle öncelikli hedefimizin kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar çözmek olduğunu, kulüp kurumsal kimliğe kavuşmadan, kimsenin şampiyonluk beklememesi gerektiğini üstüne basarak ifade etmiştik. Malatyaspor yönetimi olarak öncelikli olarak bunu hedef koyduk. Buna bağlı olarak kulübe gayrimenkul ve sabit gelir getirecek projeleri hayata geçirmek için girişimleri başlattık. Sayın Maliye Bakanımız, Valimiz ve Defterdarımız bu konuda bize destek verdi. Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerinin desteğiyle parkmetre hususunda ilerleme sağladık.

Orduzu Pınarbaşı antrenman sahasında Spor Toto’nun desteğiyle 2 tane çim yüzeyli saha yapılması için girişimleri başlattık. Önümüzdeki sezon bu sahalar tamamlanıp hazır hale gelecek.

Ayrıca takımın ligi iyi bir yerde tamamlaması için yönetim kurulu olarak gece-gündüz demeden gayret gösteriyoruz. Mardinspor ve Antalyaspor maçlarında rakiplerimize oranla üstün bir futbol sergilememize karşın hak etmediğimiz puan kayıpları yaşadık. Bunları şanssızlığımıza bağlıyoruz.

Biz bu şartlarda mücadele ederken son zamanlarda hak etmediğimiz ve bizleri üzen eleştiriler ile karşılaşıyoruz.

Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım hiçbir zaman yapamayacağımız ve taşıyamayacağımız sorumluluğun altına girmeyiz. Eğer bu işi daha iyi yapacağını ve Malatyaspor’a daha faydalı olacağını düşünen birileri varsa zaman geçmiş sayılmaz. Bizler hiçbir ön şart sürmeden takımı bırakır ve imkanlarımız ölçüsünde gelecek arkadaşlara yardımcı oluruz.

Yönetim Kurulu olarak, gerekli değerlendirmeleri yaptık. Mevcut teknik heyetle yolumuza devam edeceğiz; ihtiyaç duyulan noktalara gerekli takviyeleri yapacağız.

Malatya spor kamuoyunun sabırlı olmasını ve bizlere güvenmesini istiyoruz.”

İKİ FUTBOLCU İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR..
Öte yandan Malatyaspor'un forvet hattını takviye için Konyaspor'un Kayseri Erciyes'te kiralık olan futbolcusu Volkan Çekiç'in yanı sıra Trabzonspor'lu Cem'in transferi için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Malatyaspor'un sakat olan oyuncusu Alper'in durumunun hafta sonundaki MR çekiminde belli olacağını, bu oyuncunun sakatlığının düzelmemiş olması halinde bir stoper transferinin de söz konusu olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız