SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Değerlerimize Sahip Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:45:22
A- A+ PAYLAŞ

Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Selim Pilten, Hacı Bektaş-ı  Veli Kültür Merkezi Vakfını ziyaret etti.  

“2014 Yerel Seçimleri Ülkemiz Açısından Çok Önemlidir.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Bektaş-i Veli Kültür Merkezi Vakfı başkanı Hasan Meşeli konuşmasına şöyle devam etti. “30 Mart 2014 yerel seçimlerinin Malatya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.  Bu seçimler ülkemiz için şehrimiz için çok önemli, büyükşehir olmuş Malatya’mızın daha büyük hizmetlere ihtiyacı vardır. Size de bu yolda başarılar diliyorum. Bu görev kime nasip olursa olsun birliğin beraberliğin önemini unutmaması gerekmektedir. Sizin belediye başkan yardımcılığı döneminde yaptığınız çalışmalar Yeşilyurt’ta da güzel başarılara imza atacağınız göstergesidir. Görev size nasip olursa bizlerde her türlü desteği vermeye hazırır.”

“Birlik Ve Beraberliğimizden Taviz Vermeden Ortak Akıl Ve İstişare İle Yeşilyurt’u Hak Ettiği Yere Getireceğiz”

Hasan Meşeli’nin ardından Selim Pilten’de birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek her alanda birçok projelerinin olduğunu söyledi. Pilten; “2014 Yerel seçimleri hem Türkiye’miz için hem Malatya’mız için hem de Yeşilyurt’umuz için çok önemli. Yeni Yeşilyurt’ta her şey sıfırdan başlayacak. Bu büyük bir fırsat ve bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu süreçte birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden ortak akıl ve istişare ile Yeşilyurt’u hak ettiği yere getireceğiz.  Birçok projemiz var. Bu projelerimizi hızlı şekilde hayata geçirmeyi planlıyoruz.” Dedi. 

“Birçok Projemiz Hayata Geçirilmeyi Bekliyor.”

Daha sonra bazı projelerinden bahseden Pilten konuşmasını şöyle devam ettirdi. “Değerlerini öğrenip yaşayan ve bunu gelecek nesillere aktaracak gençler yetiştirmek için değerler eğitimi projemizi hayata geçireceğiz. İş yaşantısına son veren emeklilerimizin boş vakitlerini değerlendirebilecekleri, yılların yorgunluğunu ve stresini üzerlerinden atabilecekleri Emekli Konakları yapılarak hem çeşitli sosyal etkinlikler düzenlenecek hem de emeklilerimiz rahat edebilecekleri sosyal bir alan oluşturulacaktır. Umut Evi projemizden önceden de bahsetmiştik. Bu projemiz Malatya dışından gelecek olan kanser hastaları ve yakınları için umut olacak bir proje. Umut evi bünyesinde yiyecek, barınma ve sosyal ihtiyaçları karşılanacak olan hastalara aynı zamanda uzmanlar tarafından da psikolojik destek verilecektir. Burada verilecek olan eğitim ve derslerden Yeşilyurt’lu hemşerilerimiz de faydalanabileceklerdir. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında Yeşilyurt’umuzun  farklı noktalarına Aile Yaşam Merkezleri kurulacaktır. Bu merkezlerde eğitim salonları, kütüphane, yüzme havuzu, fitness salonu, plates ve aerobik salonları kuaför ve kafeteryalar yer alacaktır. Nezih ve güvenilir mekanlar olacak olan bu merkezlerde ailelerimiz her türlü hizmeti alabileceklerdir.”

DİĞER ZİYARETLER..

Eski Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje çalışmalarının yanı sıra bir dizi ziyaretlerde de bulunan Pilten Malatya Barosu ile Tabipler Odasını ziyaret etti.

Kutlubay: “Cesaretinizden dolayı Tebrik Ediyorum.”

İlk olarak Baro Başkanı Eyüp Kutlubay’ı makamında ziyaret eden Pilten dinamik yapısıyla dikkat çekti. Bara Başkanı Eyüp Kutlubay “Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. İlk olarak cesaretiniz için sizleri tebrik ediyorum. Genç ve dinamik bir ekipsiniz. Belediye Başkan Yardımcılığınız döneminde yaptığınız çalışmalardan dolayı sizi zaten tanıyoruz. Yeşilyurt yeni yapısıyla büyük bir alanı ve kültürel farklılıkları barındırmaktadır. En önemlisi de her kademesinin sıfırdan şekillenecek olmasıdır. Bu nedenlerden dolayı genç bir ismin bu göreve getirilmesi, hızlı kararların alınıp uygulanması çok önemlidir.” Dedi.

“Doğru ve Hızlı Kararlar Alınmalıdır.”

Daha sonra Pilten; “Sahada genç bir ekip olmamızla birlikte, bizlere yol gösterecek, bizimle beraber mesai verecek akademisyenlerimiz, bürokratlarımız, siyasilerimiz ve bir çok alanda tecrübeleriyle birlikte yaptığı projelerle de kendini kabul ettirmiş isimlerde ekibimizle birlikte yola çıktık. Yeni Yeşilyurt geniş bir sahayı kapsamaktadır. Sıfırdan yapılanacak olan Yeni Yeşilyurt’ta doğru kararlar alınarak hızlı şekilde hayata geçirilmesi gerekmektedir. Bu yapılanmada kaybedilecek her gün Malatya’nın kaybetmesi demektir.” Dedi.

Pilten daha sonra tabipler odasına geçerek Ali Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Samimi görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette birlik mesajları verildi.

“Görevlerin Ehil İnsanlara Verilmesi Gerekmektedir.”

Tabip Odası başkanı Ali Yalçın: “Şimdiye kadar yaptığınız çalışmalarla sizleri yakından tanıyoruz. Malatya Büyükşehir olduktan sonra özellikle iki ilçemizin öneminin çok büyük oranda arttığını görmekteyiz. Yeşilyurt ve Battalgazi Malatya’nın büyümesini sağlayacak merkezler olacaklar. Bunun için bu ilçelerin belediye başkanlık koltuğuna ehil insanların geçmesi gerekmektedir.” Dedi.

“Yeni Yeşilyurt konumu itibari ile Malatya’nın gelişime en açık bölgesidir.”

Ali Yalçın’ın konuşmasının ardından Pilten: “Yeşilyurt konumu itibari ile Malatya’nın gelişime en açık bölgesidir. Doğru bir yapılanma ile Malatya’yı ileri noktalara taşıyacak bir merkez olacaktır. Özellikle yapılanma alanları, sanayileri, kültürel farklılıkları ve birçok etken ile mozaik oluşturan Yeşilyurt’un yapılanmasının hızlı şekilde tamamlanması gerekmektedir. Tecrübeli ve dinamik bir ekip ortak akıl ve istişare ile bunu gerçekleştirilebilir. Bizde bu yönde ekibimizi kurduk çalışmalarımızı başlattık. Belediye Başkan Yardımcılığı görevim nedeniyle bölgenin sorunlarına hakim olmamız bizim için büyük bir artı değer oluşturmaktadır.” Şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız