SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Değerlerin Buluştuğu Gündü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:36:05
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Başbakan Erdoğan’ın Diyarbakır programı ile ilgili olarak, “Bölgenin değerlerinin buluştuğu nadide günlerden bir tanesi oldu” dedi.

Milletvekili Şahin, beraberinde partili yöneticilerle birlikte Kığılı Pasajı’ndaki esnafı ziyaret etti. Ziyareti esnasında basın mensuplarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuzey Irak Bölgesel Başkanı Mesud Barzani ile birlikte katıldığı Diyarbakır gezisi ile ilgili sorusuna cevap veren Milletvekili Şahin, “17 Kasım 2013 tarihini Türkiye’de bir çağın açılıp, bir çağın kapandığı şeklinde yorumlayan var. Ebetteki o bölgedeki bugüne kadar ötekileştirilmiş, itilmiş, katılmış insanların duygularına tercüman olan bir Başbakan var. Bölgenin değerlerinin buluştuğu nadide günlerden bir tanesi oldu. Burada verilen mesaj; Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi ile bütün insanlarımızın Türkiye’de yaşayan her kesimi temsil eden iktidarımızın oradaki tarihi bir buluşma anıydı. Eski adıyla Diyarbekir diyelim, oradaki bu buluşmanın çok önemli mesajları vardı” dedi.

Milletvekili Şahin, “Bu tabloyu belki 15 yıl önce, 20 yıl önce hayal etseydik, mümkün değil denilirdi. Buradaki mesajı sanırım her kesimdeki insanlarımız aldılar. Başlatılan süreç ile ilgili alakalı belki bazen ağır aksak gözükse bile, emin adımlarla yürüyor. Bugüne kadar o bölgede akan kanın durması noktasında, bir takım terörist eylemlerin faaliyetlerine son verilmesi noktasında ciddi bir çalışma ve düzenlemeler yapıldı” şeklinde konuştu.

Şahin, esnafın işyerlerine tek tek girerek sohbet edip sorun ve talepleri dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız