SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Değerlerin Korunması Gerekir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:20:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, Tecde Mahallesi’nde faaliyet gösteren Tecde Kalkınma Derneği’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; AK Parti Merkez Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın,AKP  Merkez Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder de katıldı.

Tecde Kalkınma Derneği Başkanı Alaaddin İpek ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Av. Bülent Tüfenkçi ve beraberindekiler, istişarelerde bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, “Tecde Mahallesi’nin tarihi çok eskidir. Malatya'nın en eski ve alan olarak ta en geniş mahallelerindendir. Tecde son yıllarda yapılan siteler ile birlikte gelişen ve büyüyen bir mahalledir. Tecde'nin değerlerinin korunması adına kurulan Tecde Kalkınma Derneği’nin kısa zamanda çok güzel işler yaptığına şahit oluyoruz. Kaybolan komşuluk kültürünün yeniden inşası için elini taşın altına koyan herkese buradan teşekkür ediyorum. Kültür erozyonuna uğradığımız şu günlerde değerlerimizin korunması adına kurulan dernekler bizlerin vazgeçilmezleridir. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, yardımlaşmayı ve dayanışmayı esas alan derneklerin çoğalması bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız