SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Değerli Bir Sanatçımız"

0
Güncellendi - 2016-01-11 17:48:15
A- A+ PAYLAŞ

  • THM Sanatçısı Muharrem Temiz, TV programı için geldiği Malatya'da kendisi gibi Arguvanlı olan Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Sezai Yılmaz'ı da ziyaret etti.

Türkiyem TV'de Ali Cengiz’in hazırladığı ‘Türkülerle Anadolu’ programına katılmak üzere Malatya’ya gelen TRT Sanatçısı Muharrem Temiz, Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz'ı, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde odasında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Muharrem Temiz'in sadece Malatya ve Türkiye’nin değil dünya kültür mirasının zenginliklerinden biri olan Arguvan Türkülerinin günümüzdeki en iyi yorumcu ve gelecek nesillere taşıyıcılarından biri olduğunu belirterek şöyle devam etti:

ar2“Arguvan’ın kültürel ve sosyal yaşantısının bir yansıması olan Aşıklık geleneğini, bugün de yaşatan ve bunu toplumun geniş kitleleriyle buluşturan, Arguvan’nın içinden yetişmiş değerli bir sanatçımız. Usta bir yorumcu olmasının yanı sıra Anadolu’nun kaybolmaya yüz tutmuş zengin türkü mirasının derlenmesi, kayıt altına alınması için de büyük mücadele veriyor. Kendisine sanat yaşamında başarılar diliyoruz” dedi.

Kendisi de Arguvanlı olan TRT sanatçısı Muharrem Temiz ise, yaptığı karaciğer nakilleri ile insanlara hayat veren ve bu alandaki başarısıyla bugün artık dünya çapında bir bilim insanı olan Prof. Dr. Sezai Yılmaz ile gurur duyduklarını ifade etti.

Ziyarette, Avşar Otel’in sahibi İş Adamı Osman Avşar’da yer aldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız