SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Değişiklikler Olabilir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:15:30
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü’nde kamp programının lig başlama tarihine göre netleşeceği öğrenildi. 
 
Ligin tahmini başlangıç süresine göre bir kamp programı hazırladıklarını kaydeden Malatyaspor Futbol Kulübü teknik direktörü Gürses Kılıç, kamp programının net olmadığını, ligin başlama tarihine göre kamp programının da değişebileceğini söyledi. 19 Temmuz’da Malatya’da toplanarak ilk etap kamp çalışmasını gerçekleştireceklerini belirten Kılıç, “TFF öğrendiğim kadarıyla lig 9 Eylül’de başlayacak. Ancak bu net bir tarih değil. Biz ligin 9 Eylül’de başlayacağını baz alarak 12 Temmuz’da Malatya’da toplanacağız. 19 Temmuz’da Malatya’daki ilk etap kamp çalışmamızı bitireceğiz. 21-22 Temmuz gibi Ankara Kızılcahamam’da ikinci etap kamp çalışmamızı yapacağız. 2 Ağustos gibi Kızılcahamam’daki kamp çalışmamızı bitirip, 5 Ağustos’ta Bolu Termal’deki kamp çalışmamıza başlayacağız. Programımıza göre 18 Ağustos’ta Bolu Termal’deki kampımızı sonlandırıp, futbolculara 3 gün bayram izni vereceğiz. Daha sonra 22 Ağustos’ta tekrar Malatya’da toplanacağız. Bu program kesin değil. Ama ligin başlama tarihine göre hazırladığımız program budur. İlerleyen günlerde değişiklikler olabilir” dedi.
 
Tecrübeli teknik adam, kadroyu fazla geniş tutmayacaklarını da ifade ederek, “Malatya’da gerçekleştireceğimiz ilk etap kamp çalışmalarına 20 futbolcuyla başlamayı düşünüyoruz. Zaten kadroyu çok geniş tutmayacağız. 29-30 civarında bir oyuncu sayımız olmayacak. En fazla sayımız gençlerle beraber 25-26 olacak. Her mevkie iyi oyuncu ama çok geniş olmayan bir kadro düşünüyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız