SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Değişim İçin Bu Ülkeyi Zorlayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen AKP İl Danışma Kurulu'na Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Öznur Çalık, Adana milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Gaziantep milletvekili Mehmet Sarı, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Başkanı Ahmet Çakır, il ve ilçe belediye başkanları ile parti yöneticileri katıldı.

İl Başkanı Ahmet Çakır, yaptığı konuşmada, "Türkiye barış ve değişim ideallerini içinde barındıran bir demokrasi anlayışı ile idare ediliyor. Buna destek verecek olanlar dün ve bugün olduğu gibi yarın da halkıyla bir olan biz teşkilatlarız. Değerlerimizden kuvvet alarak değişim için bu ülkeyi zorlayacağız. Değişim ve demokrasi fikrinin lokomotifi bizler olmalıyız" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise çok merkezli ve çağdaş bir Malatya için hizmet yapı proje ürettiklerini söyleyerek Malatya merkeze mahalle olarak bağlanan 5 belde ile Malatya Belediyesi'nin yükünün daha da ağırlaştığını ancak bu beldelere çağdaş hizmet götüreceklerini ifade etti.

AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık ise Malatya Havaalanı'na yedek pist yapılırken ana pistin kapatılmayacağını ve ihalenin Şubat 2008'in ikinci haftasında gerçekleştirileceğini söyledi.

Çalık, "Malatya'da 2002 yılına kadar 32 kilometre uzunluğunda duble yol vardı ancak 2002 ile 2007 yılları arasında bizim iktidarımızda toplam yapılan duble yol uzunluğu 150 kilometredir. Nereden nereye?" dedi.

Türban konusunda AKP'ye destek veren muhalefet partilerine teşekkür ettiklerini söyleyen Çalık, "Yükseköğretimde artık başörtülü kızlarımız da okuyabilecek. Şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

Adana milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, AKP'nin vatandaşın ayağına dolaşan her taşı kaldırmayı vazife edindiğini söyledi. Prof. Dr. Necdet Ünüvar, aile hekimliği ile daha kolay ve daha ekonomik sağlık hizmetlerinin verileceğini kaydetti.

Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, Türkiye'nin bir an önce kendi iç çatışma alanlarını barışa çevirmesi gerektiğini belirtti.

Toplantı, AKP Genel Merkezi'nde Malatya İl Koordinatörü olan Gaziantep milletvekili Mehmet Sarı başkanlığında devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız