SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Değişime İmza Atacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:50
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bağımsız Milletvekili adayı Dr. Ali Yalçın, daha önce başkan olarak görev yaptığı Malatya Tabipler Odası'nı ziyaret etti.

Yalçın'ın ziyaretine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın, seçim çalışmaları kapsamında bugün Malatya Tabipler Odasını ziyarette bulundu.

Kendisinin de Tabipler Odası Başkanlığı yaptığını belirten Dr. Ali Yalçın, ‘’Malatya Tabip Odası sadece kendine üye olan hekimlerin değil Malatya'da çalışan tüm sağlık görevlilerinin haklarının korunmasında büyük bir özveri ortaya koymaktadır’’dedi.

Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ın bir bilim adamı olarak çok başarılı işler ortaya koyduğunu aktaran Dr. Yalçın, Kızılay’ın başarılarını bütün içtenliğiyle kutladığını ve Malatya’nın bu örnek kurumunu muhafaza ederek daha ileriye götüreceğini umduğunu söyledi.

Tabipler Odası Başkanı Kızılay; değerli meslektaşımız, kıymetli arkadaşımız Dr. Ali Yalçın'ı Malatya Milletvekili Adaylığından dolayı tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum. Odamızın eski başkanının böyle bir yola çıkmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Kendisinin Malatya'yı en güzel şekilde temsil edeceğinden eminim.

Ziyaretlerini esnaf  gezileri ile sürdüren Yalçın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek görüşmelerine devam etti. Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın, seçildikten sonra halka selam vermeyen, temsilcilere karşı büyük bir tepki olduğunu söyledi. 

‘’Temsilin ehliyet ve liyakat zemininde gerçekleşmesi gerekiyor’’

Dr. Yalçın, bugün esnafın, bakkalın, marketin sorunlarının  çözülmediğini hatırlatarak küçük esnafın büyük bir durgunluk yaşadığını, vatandaşın temsilinin ehliyet ve liyakat zemininde gerçekleşmesi gerektiğini vurguladı. Yalçın, ‘’Bu seçimler de inşallah halkımızın desteği ile büyük bir değişime imza atacağız’’dedi.

Ziyaretler sırasında söz alan vatandaş; bugüne kadar büyük sıkıntılar yaşadık, inşallah bundan sonra hocamızın yardımıyla bu sıkıntıları aşalım, adayımızı parlamentoya gönderelim. Seçim Malatya ve ülkemiz için hayırlı olsun, dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız