SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Değişmeyen Şey Kayısısı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:15:38
A- A+ PAYLAŞ

Genç Bakış programının çekimleri dolayısıyla Malatya’ya gelen TV Programcısı Abbas Güçlü, Malatya Belediyesi’ni ziyaret etti. 

Ünlü programcıyı konuk eden Belediye Başkan Vekili Hasan Atay, “Gazeteci-Yazar, Araştırmacı, TV Programcısı Abbas Güçlü Bey’i Malatya’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

Başkan Vekili Atay, “Özellikle Genç Bakış programıyla, gençlerimize yol gösteren, rehberlik yapan, eğitici yönü olan programlar yaptığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu programla beraber öğrencilerimizin, gençlerimizin özgüvenlerini sağlamada önemli katkı verdiğini düşünüyorum. Kendisine teşekkür ediyor, bir kez daha hoş geldiniz diyorum”

“Kayısıyla ilgili ürün geliştirilmesi lazım”

Gazeteci-Yazar Abbas Güçlü ise “Daha önce de Malatya’ya defalarca geldim. Her gelişimde Malatya’yı daha gelişmiş, daha farklılaşmış görüyorum. Ama değişmeyen bir tek şey var; kayısısı” diye konuştu.

Kayısıya artık katma değer katılması gerektiğinin altını çizen Güçlü, “Kayısı en ucuz şekilde satılıyor. Kayısıdan en azından 100 ürün üretilebilir ama lokantaya gidiyorsunuz kayısı ile ilgili bir şey yok. Otellerde, kayısının en kötüsü var. Mesela ben kayısı ile ilgili sıcak bir çay içmek ya da şerbet içmek isterim. Farklı bir kayısı ürünü görmek isterim. Malatya’nın kayısı ile ilgili ürün yelpazesini geliştirmesi lazım” şeklinde konuştu.

Ziyaretin anısına Belediye Başkan Vekili Hasan Atay tarafından Abbas Güçlü’ye kayısı kristali ve kayısı hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız