SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dehşet Burada Yaşandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:24:23
Dehşet Burada Yaşandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 çocuk annesi 34 yaşındaki kadının, bir kamu kurumunun sosyal tesisinde garson olan Şemsettin Ö. tarafından önce tabanca ile öldürüldüğü, ardından cesedinin  parçalara ayrılarak ateşe verildiği, sonrasında ise toprağa gömüldüğü anlaşıldı. Katil zanlısı yakalandıktan sonra mahkemece tutuklandı.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSU YAPTI 

Edinilen bilgilere göre olay şöyle gelişti: Malatya il merkezinde bir markette çalıştığı belirtilen 34 yaşındaki 2 çocuk annesi ve eşinden kısa bir süre önce boşanmış olan Fidan Kaya’nın yakınları 24 Mart’ta Emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundular.

Emniyet Asayiş Şubesi ekipleri, kayıp kadının bulunması için çalışma yürütürken, kadının bir süredir birlikte olduğu öne sürülen Şemsettin Ö. (49) üzerinde şüpheleri arttırdı ve Jandarma ekipleri ile de ortak çalışma yürütüldü. 

İHBAR GELDİ: TOPRAGA GÖMÜLDÜ

Çalışmalar devam ederken cinayet zanlısı Şemsettin Ö.’nün halasının oğlu olan Ö.Ö. (54), 30 Mart Pazartesi günü saat 15.00 sularında  jandarmayı arayıp olayla ilgili olarak bilgisi olduğunubildirdi. Ö.Ö., 24 Mart'tan beri kayıp olan Fidan Kaya’nın 26 Mart 2015 tarihinde öldürülerek Akçadağ ilçesinin Develi Mahallesinin (Köyü) Karadağ mevkiine gömüldüğünü bildirdi.

Bu bilgi üzerine Develi Mahallesi’nin Karadağ mevkiinde yaptığı incelemede, Fidan Kaya’nın ateşli silahla öldürüldükten sonra kısmen yakılarak toprağa gömülmüş vaziyetteki cesedi bulundu. Ö.Ö. de, cinayetin dayısının oğlu olan Şemsettin Ö. tarafından işlendiğini söyledi.

POLİS YAKALAYIP JANDARMAYA TESLİM ETTİ

Olayın Ö.Ö. tarafından ihbar edilmesinden ve sonra ise kayıp kadınla ilgili çalışması bulunan ve bu kapsamda Şemsettin Ö.  üzerinde şüpheleri ve delilleri toplayan Emniyet Asayiş Şubesi ekipleri de  Şemsettin Ö.’yü il merkezinde kısa sürede yakalayarak Jandarma ekiplerine teslim etti. Polis ekiplerince Şemsettin Ö.’nün aracında ve evinde yapılan aramalarda cinayete ilişkin olarak bazı delillere ulaşıldı. 

YAKINLARI BAYGINLIK GEÇİRDİ 

Toprağa gömülü vaziyette bulunan ceset, 30 Mart Pazartesi günü akşam saatlerinde Akçadağ Devlet Hastanesi morguna getirilerek, burada yakınlarına teşhis ettirildi.  Teşhis esnasında Fidan Kaya’nın bazı yakınları baygınlık geçirdi.  Akçadağ Devlet Hastanesi’nde yapılan incelemenin ardından Fidan Kaya’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Öldürülen Fidan Kaya’nın eşinden bir süre önce boşandığı ve katil zanlısı Şemsettin Ö. ile yaklaşık 2-3 yıldan beri devam eden bir gönül ilişkisi olduğu iddia edildi. Şemsettin Ö.’nün bir kamu kurumu sosyal tesisinde garson olarak çalıştığı öğrenildi. 

TABUT ÜZERİNDEKİ İSMİNİ KALDIRDILAR 

Genç kadının cenazesi dün öğlen saatlerine doğru Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Malatya Şehir Mezarlığı’na getirildi ve burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Fidan Kaya’nın yakınları burada sinir krizi geçirirken, yakınları tabutun üzerindeki “Fidan Kaya” yazılı kağıdı söktürerek, üzerine göbek adı ve kızlık soyadı olan “Mukaddes Gökçe” ismini yazdırdılar.  Genç kadının 2 çocuğu da mezarlığa getirildi ve annelerini son yolculuğuna uğurladılar.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ 

Akçadağ- Develi nüfusuna kayıtlı olan katil zanlısı Şemsettin Ö. hakkında ise mahkemece tutuklama kararı verilerek cezaevine gönderildi. Şemsettin Ö.’nün suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. 

FOTOĞRAFLAR: Cinayetin işlendiği Karadağ mevkiinde yoğun kan izleri bulunan taşlık bölge.. Tutuklanan katil zanlısı Şemsettin Ö. ve cesedi parçalamakta, gömmekte kullanılan kazma- kürek ve bel..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız