SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dehşetin Faili Lise Öğretmeni!..

A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesinin İkinciler Köyü'nde, kavga edip ayrıldığı eşinin, kendisine çocuklarını göstermemesine sinirlenen şahıs pompalı tüfekle dehşet saçtı. Çocukları görme isteği reddedilince, evinden silahını alan şahıs; ayrıldığı eşi, kayınpederi ve kayınbiraderine ateş açtı. Kayınpeder öldü, diğerleri ağır yaralandı. Daha sonra tüfeği başına doğrultup ateşledi. Ağır yaralanınca, bu kez diğer tüfekle ikinci kez ateş etti ve yaşamına son verdi. Kayınpederini öldüren, eşi ve kayınbiraderini yaraladıktan sonra intihar eden Özkan Laçin'in, Malatya Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi'nde öğretmen ve aynı zamanda Elektrik Bölümü Atölye Şefi olduğu bildirildi. Laçin'in, 7 yıldır Malatya ŞKÖ Endüstri Meslek Lisesi'nde görev yaptığı öğrenildi.

KÖYDE DEHŞET..
Olay, dün akşam saat 18.25 sıralarında İkinciler Köyü Kurucay mevkiinde meydana geldi. Jandarma'dan edinilen bilgilere göre olay şöyle gerçekleşti:

"21.07.2005 günü saat 18:10 sıralarında Malatya-Akçadağ-İkizce (doğrusu İkinciler) köyü Kuruçay mevkiinde Özkan LAÇİN (1969 d.lu Akçadağ İkizce köyü nf.kyt) isimli şahsın, ayrıldığı eşi Yıldız KARACA LAÇİN (1976 d.lu Akçadağ İkizce köyü nf.kyt)’in yanına gelerek çocuklarını görmek istediğini bildirdiği, Yıldız KARACA LAÇİN tarafından isteğinin reddedilmesi üzerine köy içerisinde bulunan evine dönerek kendisine ait ruhsatlı otomatik av tüfeğini alarak saat 18.25 sıralarında 44 FR 934 plakalı Renault marka otomobil ile tekrar olay mahaline geldiğini, ayrıldığı eşinin babası Ali KARACA (1950 d.lu Akçadağ İkizce köyü nf.kyt)’ yı vurarak öldürdüğü, eski eşi Yıldız KARACA ve eşinin kardeşi Ümit KARACA (1980 d.lu Akçadağ İkizce köyü nf.kyt)’yı ise yaraladığı, Özkan LAÇİN elindeki otomatik av tüfeği ile başının sol tarafına ateş etmek sureti ile intihara teşebbüs ettiği, fişeğinin bitmesi üzerine yaralı vaziyette otomobilinde bulunan tek kırma av tüfeğini alarak çenesinin alt kısmına ateş etmek sureti ile olay yerinde intihar ettiğini. Yıldız KARACA LAÇİN ve Ümit KARACA’nın ağır yaralanmaları sonucu MALATYA Araştırma Hastanesine sevk edildiklerini. Olaya Akçadağ C.Başsavcılığınca el konulduğunu."

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ATÖLYE ŞEFİ..
Olayın faili ve maktüllerinden Özkan Laçin'in, Malatya merkezdeki Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Atölye Şefi olduğu bildirildi. 12 ve 8 yaşlarında biri kız iki çocuk sahibi 15 yıllık öğretmen Özkan Laçin ve öldürdüğü kayınpederi Ali Karaca'nın cenazeleri, köyde toprağa verildi.

Bu arada, Laçin'in 8 yaşındaki kızı A., babasının eve gelerek kendilerini görmek istediğini, annesinin ise izin vermemesiyle sinirlenip gittiğini, daha sonra gelerek tüfekle ateş ettiğini anlattı.

FOTOĞRAFLAR: Kayınpederini öldürüp, eşi ve kayınbiraderini vurduktan sonra intihar eden Özkan Laçin (üstteki fotoğrafta solda), Eşi tarafından ağır yaralanan Yıldız Karaca Laçin (üstteki fotoğrafta sağda), Damadı tarafından öldürülen Ali Karaca'nın cenaze töreni (ortadaki fotoğrafta), Karaca ailesi fertleri Ali Karaca'nın cenaze töreni sırasında sinir krizleri geçirdiler (alttaki fotoğrafta) (FOTO: iHA- Nihat Abacı-Burhan Karaduman)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız