SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dekoratif Aydınlatma Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:58:17
Dekoratif Aydınlatma Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi tarafından, şehir içinde ışıklandırma çalışmasına ağırlık verildiği bildirilirken, 65 civarında cadde ve sokakta aynı zamanda dekoratif aydınlatma direklerinin de dikildiği belirtildi. 
 
Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, düzenleme çalışmaları tamamlanan 65 civarında cadde ve sokakta aynı zamanda dekoratif aydınlatma direklerinin de dikildiği belirtildi. Açıklamada, aydınlatma yapılan cadde ve sokakların daha güvenli ve güzel bir görünüme kavuştuğu kaydedildi.
 
Cadde ve sokak aydınlatma çalışmalarının yanı sıra bazı ana caddelerde ledli ışıklandırma çalışmalarının da yapıldığı belirtilerek, özellikle PTT sokak, Söğütlü Camii çevresi ve Nasuhi caddesinin çok güzel bir görünüme kavuştuğu ve buralarının ışıl ışıl olduğu vurgulandı.
 
Cadde ve sokak düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan aydınlatma ve ışıklandırmaların yanı sıra çocuk ve dinlenme parklarının da yeniden ışıklandırıldığı kaydedilerek, şu ana kadar 40 adet çocuk ve dinlenme parkında aydınlatma çalışmalarının tamamlandığı açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız