SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Demek İyi Günde Varlar!'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatyaspor’da yönetimin başlatmış olduğu “Son Bir Şans” kampanyasına çağrılılar ve taraftarlar ilgi göstermedi. Malatya İnönü Stadını doldurarak, takımın kapanmaması için destek bekleyen yöneticiler, kapalı tribünün bile dolmayışını üzgün gözlerle seyrettiler.

STADA İLGİSİZLİK..
Malatyaspor’un içinde bulunduğu durum itibariyle taraftarlardan destek bekleyen kulüp yönetimi, şehir merkezinde araç konvoyu oluşturdu. Konvoy Malatya İnönü Stadı önünde sona ererken, stada 300 dolayında taraftar iştirak etti.

Malatya İnönü Stadı’nda Malatyaspor Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman ile belediyesporlu bazı yöneticiler de hazır bulundu. Malatyaspor yönetimi istediği katılımı sağlayamazken, stada gelen taraftarlar “Sahipsiz Malatya” sloganı attılar.

Malatyaspor Kulüp Başkanı Hanefi Selimoğlu, Malatyaspor’u sahiplenen hiç kimsenin olmadığını, takımın gerçek sahiplerinin stada gelen taraftarların olduğunu söyledi. Selimoğlu, Yarın yapılacak olan genel kurulda yeterli coşkuyu göremedikleri takdirde takımı kapatma kararı aldıklarını ifade ederek, “Biz beklerdik ki geçmişte bu kulüpte yöneticilik yapan insanlarda buraya gelsinler. Ama demek ki onlar yöneticilik değil, kendi popülariteleri için bir yerde bulunmuşlar. İsterse öz kardeşim olsun bunu söylerim. Ne kadar hizmet ettikleri ortada. Biz taraftarız, yani Malatyaspor’un gerçek sahipleriyiz. Bizi arayan bile olmadı. Nezaketen bile aramadılar. 4 milletvekilimiz ve sayın Valimiz mücadele ettiler ama bu da yetersiz kaldı. 44’üncü yılında takımın kapanması gerekiyormuş. Bunları yaşamak gerekiyorsa, yaşayacağız. Bu kadarmış, yapacağımız bir şey yok. Yüreğimiz kan ağlasa bile kimseye bırakmayız ve takımı biz kapatırız. Asıl Malatyaspor’u sevenler bizleriz. Bunu herkes böyle bilsin. Biz, Malatyalıların isteği doğrultusunda hareket edeceğiz. Genel kurulda coşkuyu görürsek, bizde takımın kapanmaması için mücadele ederiz. O coşkuyu görmezsek istemeyerek, istenileni yerine getireceğiz” dedi.

Malatyaspor Kulüp Yöneticisi Özgür Aydın ise, “Söz söylemeye gerek yok. Stadı çekerseniz, ne kadar sahibimiz olduğunu göreceksiniz. Demek ki bizim insanlarımız takımın iyi gününde destek veriyorlarmış. Eski yöneticilerimiz de takımın iyi günlerinde şeref tribününde bulunuyorlarmış. Durum böyle. Yarın kongremiz var, takımın iyi gününde bu stadı dolduran taraftar kongre yapılacak salona gelirlerse, bizde elimizden geleni yapacağız. Eğer stadı dolduran 10 binler kongre salonu önünde olmazsa demek ki bu takımın kapanması gerekiyor. Biz de yarın kongrede o yönde kararımızı alacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız