SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demir BAL Sorumlusu Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:46:21
Demir BAL Sorumlusu Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Kuddusi Müftüoğlu başkanlığında oluşturulan Merkez Hakem Kurulu, ilk toplantısını TFF'nin Beykoz, Riva'daki idari merkezinde yaptı. Kurulun Malatyalı üyesi Zafer Demir, Bölgesel Amatör Lig (BAL) sorumlusu oldu.

MHK toplantısında görev dağılımı şu şekilde yapıldı:

As Başkan - Bünyamin Gezer

Hakem Atama Kurulu - Kuddusi Müftüoğlu - Bünyamin Gezer

Gözlemci Atama - Erdal Güleç - Sadettin Güler

Mentörlerden Sorumlu Üye - İsmet Cengiz - Hakan Özkan

BAL Sorumlusu - Zafer Demir

Futsal-Plaj Futbolu Hakemliğinden Sorumlu Üye - Yıldıray Arslan

Kadın Hakemlerden Sorumlu Üye - İsmet Cengiz.

Demir ayrıca, MHK Bölgesel Yapılanma Malatya 8. Bölge Sorumluluğuna getirildi. Bölge kapsamında Adıyaman, Elazığ, Malatya, Tunceli illeri bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız