SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demir Korkuluk Karnına Saplandı

0
Güncellendi - 2020-05-30 02:06:57
Demir Korkuluk Karnına Saplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da karnına demir korkuluklar saplanan küçük kız itfaiye ekiplerinin operasyonu ile kurtarıldı.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Efe Sokakta bulunan bir apartmanın demir korkuluklara tırmanan küçük kızın dengesini kaybetmesi sonucunda korkuluklar karnına saplandı. Çocuğun sesini duyan çevredeki vatandaşlar, olayı görünce durumu hemen 112 Acil ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri çocuğun karnına saplanan demiri kesmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından demir, demir kesme makinesi ile kesilirken yakınları küçük çocuğun ellerini tutarak sakinleşmesini sağladı.

Ekipler tarafından yapılan müdahalenin ardından demirin kesilmesi ile sağlık ekiplerine teslim edilen küçük kız çocuğu ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından karnına saplı haldeki demirle birlikte Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mehmet Özkan (3 yıl önce)
    Nesim bey çok geçmiş olsun.Allah bütün çocuklarımızı korusun.kaza bela vermesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza aktaş (3 yıl önce)
    Yani bu korkulukları ok gibi yapmak zorundamıyız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Birçok ev sahipleri hem demir korkuluklarının uçlarını sivri yaparlar Hem de ev duvarlarının üstüne cam kırıkları döşerlerdi İşte bu yüzden birçok yaralanmalar meydana geldi. Tamamıyla cahillik başka bir şey değil... VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat polat (3 yıl önce)
    Cok gecmiş olsun.bukorkuluklari niçin sivri yapalar anlmiyorum cok sacma .thlike saciyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Çocukların oyun oynaması veya riski bir yana geçen gün çevre yolunda üst geçidin altında yaşlı bir amca o korkulaklrın üzerinden karşıya geçtiğini gördüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • aspava44 (3 yıl önce)
    Allah şifa verisin inşallah. çok geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısıcı (3 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Verilmiş sadakası varmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah razı olsun ucuz atlattık
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesim ayaz (3 yıl önce)
    Arkadaşlar kızınbabası benim şuan hastanedeyiz saat 8:30 gibi doktor gelince çıkışı alıyoruz olay göründüğü kadar korkunç olmadı çok şükür. Demir yüzeysel olarak deri altından geçtiği için çok şanslıyız. İyi günler teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ucuz atlatmış küçük kızımız Çok geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesim ayaz (3 yıl önce)turo44 isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen demir sıyırıp geçmiş çok ucuz atlattık teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Nesim bey çok geçmiş olsun Allah korumuş. Allah beterinden korusun yavrularımızı inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert MALATYALI (3 yıl önce)Nesim ayaz isimli kullanıcı yorumuna
    çok çok geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (3 yıl önce)
    şu korkulukları sivri uçlu yapmanın manası ne? sanki hırsızı durduracak veya caydıracak. herhangi bir yetişkin rahatlıkla aşar o korkuluğu. ama kalıplaşmış ya bir şey, sorgulamadan yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (3 yıl önce)
    bu olaya canlı şahit oldum. Kızcağız korku içerisindeydi çok üzüldüm. 10 yıl kadar önce aynı sokakta hemen bu hadisenin bir kaç bina bitişiğinde yine bir kız çocuğunun eline sivri demir girmişti. ambulansı, itfaiyeyi ben aramıştım tamam çocuklar gezinmemeli duvarda belki ama iki tane meyve koparılacak diye sivri sivri kazıkları duvara dikmek de nedir yahu? İş güvenliği uzmanları, belediye! uyumayınız.
    0
    0
    Yanıtla