SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demir Yeni Görevine Başladı

0
Güncellendi - 2016-05-26 15:21:16
Demir Yeni Görevine Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Murat Demir görevine başladı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Şimşek’in görevlendirmesinin sona ermesinin ardından Malatya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı iken Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Murat Demir yeni görevine başladı.

Milli Eğitim Müdürü Demir’in göreve başlamasıyla birlikte önümüzde ki günlerde okul ziyaretlerine başlayacağı öğrenildi.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hissedar (7 yıl önce)
    Lafı peynir gemisiyle yüzdüren bir yapıda olmadan, siyasilere hizmetin vatandaşa hizmetkarlığın ötesine geçmeden, adalet terazisinin dengesi ile emanetin ağırlığını hissederek çalışırsa ne ala, yoksa işgal edilen makamlar ateşten bir örtü olacaktır muhakkak.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan doğan (7 yıl önce)
    siyasiler müdürü kendi haline rahat biraksalar adaletli iş yapacağına ve halka hizmetin hakka hizmet prensibinden ayrilmiyacagina eminim malatya da iken oğlumun bir işi vardı orda gordukku murat bey yapilacak işlerde insanlara her türlü yardımı gösteriyor gösterişten uzak hizmet erbabı özelliklede kibar saygılı insana insanca bakan ve değer veren birisi basarili olması dileğiyle inşallah hak ve adaletten ayrılmaz koltuk makam onuda değiştirmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah türkoğlu (7 yıl önce)
    Malatya çok kıymetli bir müdürünü kaybetti. Bizler kendisinden razıydık inşallah Nevşehir' de başarılı olur. Rabbim kendisini mahçup etmesin. Yeni görevinde başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla