SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demiralp’e Hemşehrilerinden Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:55:30
Demiralp’e Hemşehrilerinden Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Afet Acil Durum Müdürlüğüne atanan Hamza Demiralp’e hemşehrileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Doğanşehir'de faaliyet gösteren Fındıklılar Derneği adına ziyarette bulunan Muhsin Karaoğlan şunları söyledi. “ Değerli hemşerimiz Hamza Demiralp'in Malatya il Afet ve Acil Müdürlüğüne atanması nedeniyle Doğanşehirli olarak, Malatyalı olarak, çok mutluyuz hemşerimizin böylesine önemli bir görevde bulunması Doğanşehirliler adına gurur vericidir. Hayatınızda bugüne kadar gittiğiniz her yerde yöneticilik yaptığınız her yerde gerçekten başarılı bir performans sergilediniz. kendinizden başarıyla söz ettirdiniz. Siz başarılı oldukça biz sizin başarı haberlerinizi duydukça burada hep mutlu olduk, gurur duyduk." Daha sonra konuşan Doğanşehir Güneş Konut Sahibi Bülent Özdemir de, “Hamza bey benim arkadaşımdır çocukluğumuz beraber geçti. Dürüst iyi niyetli melek gibi bir insandır. Görevinde başarılı olması için her türlü ilgi ve desteği Doğanşehirliler adına vereceğiz. Hamza beyin başarısı bizim başarımızdır” dedi.

Malatya İl Afet ve Acil Müdürlüğüne atanan Hamza Demiralp ise yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi. “Değerli arkadaşlar sizleri hemşeri olarak, değil de kardeş olarak abi olarak selamlıyorum. O kadar duygulandım ki sizleri Doğanşehirlileri hep akın, akın ziyaretime gelmelerinden dolayı inanın çok mutluyum. Ben bu makamı halkıma hizmet etme aracı olarak gördüğüm için, buradan hemşerilerime en güzel hizmetleri yapacağımdan emin olun. Allah rızası için görevimi en iyi şekilde tarafsız ve adil olarak yapacağımdan emin olun. Sizler adına buradayım minnettarım saygılar sunuyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız