SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demirçelik Hazırlığı Tamam

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:38:40
Demirçelik Hazırlığı Tamam
A- A+ PAYLAŞ
 
Yeni Malatya Spor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı İskenderun Demirçelikspor karşılaşması için hazırlıklarını tamamladı.
 
Geçen hafta kendi sahasında Çorumspor'u yenen Yeni Malatya Spor, deplasmanda oynayacağı İskenderun Demir Çelikspor maçından da puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. 
 
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Futbolcu Yasin Palaz, takım olarak iyi bir kaynaşma sağladıklarını söyledi. 
 
Palaz konuşmasında,  "Küme düşme gibi bir durumu hiç aklımıza getirmedik. Kesinlikle aklımızda böyle bir şey yok. Ne kadar çok galip gelirsek, üst sıralara o kadar çabuk tırmanırız. Takım olarak böyle düşünüyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Ortaya koyduğumuz performansta bunu gösteriyor. Oynadığımız karşılaşmalarda ufak tefek şansızlıklar yaşadık. Gerek hakem hataları gerekse de bireysel hatalarımızdan dolayı puan kaybettiğimiz karşılaşmalar oldu. Ama bunlarda kaynaşma evresinde bizim için itici güç oldu. Neticede ilk galibiyetimizi de Çorumspor karşısında aldık. Bir nevi şeytanın bacağını kırdık. Şimdi de yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde İskenderun Demir Çelikspor maçı var. İnşallah bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılacağız. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Küme düşme gibi bir endişemiz yok. İlk hedefimiz grupta üstlere doğru tırmanmak. İnşallah bunu kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. 
 
Futbolucu Ercan Ünal ise yaptığı değerlendirmede, "İhtiyacımız olan sadece bir galibiyetti. Bu galibiyeti de Çorumspor karşılaşmasında aldık. Bundan sonra her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. İyi bir ekibiz. Takımdaki dayanışmanın da çok iyi olduğunu düşünüyorum. İnşallah bunu sezon sonuna kadar değerlendirip, takımımızı üst sıralara taşıyacağız. Malatya futbol anlamında çok büyük başarılara imza atmış. Yeni Malatyaspor'da büyük bir camia. Bu seneyi bir şekilde iyi bir yerde bitirip, gelecek senenin planları yapılmaya başlandı. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, bu sezonu iyi bir yerde bitireceğiz ve gelecek sene daha iyi olacağız. İskenderun Demir Çelikspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Zorlu bir karşılaşma olacak. Takım iyi bir ivme kazandı. En azından özgüvenimiz yerine geldi. Artık kolay kolay kimse Yeni Malatyaspor'u yenemeyecek" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız