SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demirci ve Kahvecilerde Başkan Değişmedi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İmalat Demir Sanatkarlar Odası başkanlığına eski başkan Cevdet Özyalı tekrar getirildi. Kahvehaneci ve Kıraathaneciler Odası Başkanlığına da yine Hacı Karanfil seçildi.

DEMİRCİLER..
Malatya İmalat Demir Sanatkarlar Odası Seçimleri Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Seçimde mevcut başkan Cevdet Özyalı ile Zülfü Semercioğlu aday oldu. Seçimde 533 delegeden, 346 delegenin oy kullanırken, 208 oy alan Cevdet Özyalı tekrar başkanlığa getirildi.

Diğer aday Zülfü Semercioğlu ise 135 oy aldı. Özyalı başkanlığındaki yönetim kurulunda ise, "Cumali Alkan, Mehmet Daşo, Vahap Figen, Hüseyin Özköse, Ömer Sever ve Mustafa Çelik" yer alıyor.

KAHVECİLER..
Öte yandan, Malatya Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanlığı'na Hacı Karanfil tekrar seçildi.

Esnaf Sarayı Bekir Zorlu Salonu'nda yapılan genel kurul ve seçiminde divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin yaptı. Geçen döneme ait gelir gider ve çalışma faaliyet raporu okunup onaylandı.
Daha sonra seçime geçildi. Seçime tek aday olarak katılan Hacı Karanfil yeniden başkanlığa seçildi.

Hacı Karafil başkanlığındaki oda asıl yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Ramazan Tatarer, Doğan Ulutaş, Abdullah Bulgak, Mahmut Özpolat, Bayram Çelik ve Seyfettin Yalçın".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız