SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demirdağ'a Sazlı Sözlü Veda..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mustafa Demiradağ, ziyaret ettiği Musiki Derneği'nde "Nasıl geçti habersiz, o güzelim yıllarım" şarkısıyla uğurlandı.

Malatya'dan ayrılmadan önce çeşitli kurum ve kurumlara veda ziyaretlerinde bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Malatya Musiki Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Malatya'da 7 yıl kaldığını ve çok güzel anılarını olduğunu belirten Demirdağ, geçmişte kendisinin de bir süre koroda görev yaptığını söyledi. Musiki Derneği adına teşekkür plaketi verilen Başsavcı Demirdağ için toplu halde "Nasıl geçti habersiz, o güzelim yıllarım" şarkısı söylendi. Demirdağ da söylenen şarkıya eşlik etti.

Yapılan sürprizden etkilenen Demirdağ, "Bu ziyaretimde çekilen fotoğrafı, yeni görev yerimde odama asacağım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız