SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demirel'e Plaket

A- A+ PAYLAŞ

ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği, eski milletvekili ve müsteşar Demirel'e, Ankara'da düzenlenen törenle Malatya'ya ve derneğe katkılarından dolayı eski milletvekili ve İçişleri Bakanlığı eski müsteşarı Galip Demirel'e bir plaket verdi. Dernek yöneticileri bu törenden sonra da, Demirel ve Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'le bir yemekte biraraya geldiler.

Ankara'da gerçekleşen törenle ilgili, derneğin yayınladığı bülten şöyle:

"ODTÜLÜ Malatyalılar Derneğini temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz ve İletişim Sorumlusu Tuğba Pembegül tarafından İçişleri Bakanlığı Emekli Müsteşarımız Sayın Galip Demirel’e Malatya İline ve ODTÜLÜ Malatyalılar Derneğine sağladığı katkılarından dolayı bir plaket verildi.

26 Kasım 2008 Çarşamba akşamı ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesislerinde düzenlenen yemek öncesinde takdim edilen plaket üzerine, Galip Bey ODTÜLÜ Malatyalılar Derneğine teşekkürlerini ilettiğini ve desteklerinin devam edeceğini belirtti. Yemekte bir araya gelen OMD yöneticileri, Emekli Müsteşar Galip Demirel ve Savunma Sanayi Müsteşarlığı Deniz Araçları Daire Başkanı Serdar Demirel “Malatya Tanıtım Günleri” etkinliği hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildi. Yoğun bir şekilde Malatya ve ODTU üzerine gerçekleştirilen sohbet, “Malatya Tanıtım Günleri” etkinliğinin başarılı bir şekilde sonuçlanması ümidiyle sonlandı.

27 Kasım 2008 Perşembe günü Malatya Valisi Sayın H. İbrahim Daşöz, Emekli Müsteşar Sayın Galip Demirel, ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, Başkan Yard. Ali Yılmaz, İletişim Sorumlusu Tuğba Pembegül ve Denetleme Kurulu Üyesi Yavuz Gökhan öğle yemeğinde Ankara’da bir araya geldi.

18 Temmuz 2008’de imzalanan “Malatya Tanıtım Günleri” etkinlik protokolüne göre protokol lideri ve etkinliğin himayedarı olan Malatya Valisi H.İbrahim Daşöz’e organizasyon süreci hakkında bilgi verildi ve gelinen noktada neler yapılabileceğinden bahsedildi.

5-8 Mart 2009 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan “Malatya Tanıtım Günleri” etkinliğinin, Malatyalı sanayici, üretici ve işadamlarını, Malatyalı dernek ve vakıfları, Malatya’ya bağlı ilçe belediyelerini aynı çatı altında Başkent Ankara’da buluşturarak, Malatya’nın ve Malatyalıların ülke genelinde tanıtımına katkı sağlayacağı bir kez daha vurgulandı.
"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız