SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demirel'in Cenaze Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Kanser tedavisi gördüğü Turgut Özal Tıp Merkezi'nde Perşembe günü vefat eden, Malatya eski milletvekillerinden, İçişleri Bakanlığı eski müsteşarı ve eski valilerden Galip Demirel'in 70 yaşındaki kardeşi Kenan Demirel'in cenazesi Orduzu Çarşıbaşı Mahallesi Alitepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Eski bakanlardan, AKP İstanbul Milletvekili Güldal Akşit'in amcası, Sağlık İl Müdürü Dr. Sezai Demirel'in dayısı, RTÜK Daire Başkanlarından Bülent Mecit Demirel ile Hazine Müsteşarlığı Uzmanlarından Ruşen Demirel'in de babaları olan çiftçi Kenan Demirel'in cenaze namazı, Şehir Mezarlığı Camii'nde Cuma namazından sonra kılındı. Cenaze namazını Malatya Müftüsü Bekir Gerek kıldırdı.

Cenaze daha sonra; merhumun vasiyeti üzerine doğum yeri olan Orduzu Beldesi'ndeki Çarşıbaşı Mahallesi Alitepe Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Cenaze törenine; Galip Demirel, eski bakanlardan Güldal Akşit, Demirel ailesi mensupları, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Malatya eski valisi ve Anayasa Mahkemesi üyesi Mustafa Yıldırım, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, Emniyet Müdürü Orhan Savaş, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen,eski milletvekili ve bakanlardan Metin Emiroğlu, eski belediye başkanı Seyhan Semercioğlu, Petrolofisi eski genel müdürü Mehmet Gültekin, İçişleri Bakanlığı şube müdürlerinden Mahmut Yıldırım, bazı daire müdürleri, AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık, AKP il ve ilçe yöneticileri, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Cenazeye; Ankara Valisi Kemal Önal, İstanbul Valisi Muammer Güler ile MEV Başkanı Şaban Taçyıldız da çelenk gönderdiler.

Bu arada; Şehir Mezarlığı Camii'nde Cuma namazından sonra Kenan Demirel'in yanı sıra Fatma Tunç (60), Müzeyyen Diker (59) ve Mehmet Akbaba (57) adlı kişilerin de cenaze namazları kılındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız