SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demirspor BAL Vizesi Alamadı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:53:01
Demirspor BAL Vizesi Alamadı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL)'nde Malatya'yı önümüzdeki sezon 44 Malatyaspor'dan sonra temsil edecek ikinci takımı belirlemek üzere oynanan baraj maçında, bu ligde yeralan Malatya İl Özel İdarespor, Malatya 1. Amatör Futbol Ligi Şampiyonu Malatya Demirspor'u 3-1 yendi ve BAL'da devam vizesi aldı. 

Yeşiltepe Stadı'nda oyanan karşılaşmayı Bora Konuksever, Murat Ortanca ve İbrahim Kıdık hakem üçlüsü yönetti. Malatya İl Özel İdarespor 1. dakikada Savaş Günay, 25. dakikada Ahmet Berktaş ve 52. dakikada Vahap Yıldıztepe'nin attığı gollerle, Malatya Demirspor'u 3-1 yenerek, BAL Ligi'nde devam etme hakkını kazandı. Malatya Demirspor'un tek sayısı 75. dakikada Mustafa Savucu'dan geldi. Malatya İl Özel İdarespor'da defans oyuncusu Murat Avcu, 58. dakikada gördüğü kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. 

Malatya İl Özel İdarespor'un Teknik Sorumlusu Fatih Taşdemir, oyunun hakimiyetinin baştan sona kendilerinde olduğunu ifade ederek, BAL Ligi'nde devam edecekleri için mutlu olduklarını kaydetti. Taşdemir, Malatya İl Özel İdaresi'nin kapandığını anımsatarak, "Bundan sonraki süreci hep birlikte bekleyeceğiz. BAL Ligi kurulduğundan bu yana Malatya İl Özel İdarespor 1 yıl hariç, diğer sezonlar hep bu ligde mücadele etti. Bundan sonraki süreçte de takım isim değişikliğiyle yoluna devam eder diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam ise, Malatya'ya yakışır bir mücadele olduğunu belirterek, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. BAL Ligi'nde devam edeceklerini kaydeden Sağlam, "İnşallah önümüzdeki sezonda Malatya'yı BAL Ligi'nde en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.

Sağlam, takımın gelecek sezon hangi isimle ligde yer alacağının henüz belli olmadığını da sözlerine ekledi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız