SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demirspor Şampiyonluğu Kutladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:36:02
Demirspor Şampiyonluğu Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Büyükler Futbol Ligi'nde İnönü Üniversitesi'ni iki maçta da mağlup ederek 1. Amatör Ligde şampiyonluğunu ilan eden Demirspor, Şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

Malatya 1. Büyükler Futbol Ligi B grubunda birinci olan ve il şampiyonluğu finalinin iki maçında da A grubu birincisi  İnönü Üniversitesini mağlup ederek Malatya şampiyonu olan Demirspor, şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi. Kulüp Başkanı Nurettin Öndeş'in de katıldığı yemekte, yöneticiler, teknik heyet ve sporcular katıldı. Yeşilyurtspor ile Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme maçında karşı karşıya gelecek olan Demirsporlu sporcular, zorlu maç öncesi moral depoladılar. 

Yemek öncesi bir konuşma gerçekleştiren Nurettin Öndeş, ‘Şampiyon sporcuları kutlayarak’ hepsine teşekkür etti.

"Kurumsallaşma adına çalışmalarımız olacak"

Bu sene kurumsallaşma çalışmalarına başlatacaklarını ifade eden Öndeş,”Demirspor yönetimi olarak bu moral yemeğine hoş geldiniz. Antrenör ve sporcu kardeşlerimiz başarılarından dolayı kutluyorum. Biz kulüp olarak öncelikle ki hedefimiz ahlak ve fazilettir. Öncelikle sporcularımız bu hedefi yerine getirmekten asla vazgeçmediler. Diğer projelerimizi bugüne kadar uygulamaya koyamadık. Ama bundan sonra yeni projelerimiz var. Kurumsal çalışmalarımızı başlatacağız. Demirspor’a eskiden Demiryollarından büyük bir destek vardı. Ama artık o destekleri de göremiyoruz. Kaldığımı yer, kullandığımız sahaya bile biz ücret ödüyoruz. Demiryollarının lokalini Demirspor için çalıştıralım dedik. Hedeflerimizi rahat uygulamaya sokmak adına. Ama onuna engellediler. Ben Malatya’da bulunan Belediye Başkanlarından randevu istedim. Onlarla takımımız adına bir görüşmelerimiz olacak” şeklinde konuştu. 

"Demirspor ile daha çok ilgileneceğiz"

Hafta sonu Erzurum’da bir kongrenin olduğunu belirten Öndeş, “Hafta sonu Erzurum’da bir kongremiz var. Ama onu burada iptal ediyoruz. Hafta sonu Yeşilyurtspor maçında takımımızı yalnız bırakmayacağız. Biz bugüne kadar Demirspor’a zaman ayıramadık. Ama bundan sonra ekip olarak Demirspor ile ilgili çalışacağız. Bizim hedefimiz Demirspor’u daha üst liglerde görmek. Kimsenin endişesi olmasın” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız