SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demirtaş İki Yakınını Kaybetti

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:57:52
Demirtaş İki Yakınını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

 Elazığ'da iki akrabasının hayatını kaybetmesi üzerine taziyeye gelen HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, kendisinin Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Türkiye'nin daha özgür ve barış içinde, kardeşçe yaşayan bir ülke olacağını söyledi. 

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın halası Hatice Keskin'in Malatya'da vefat etmesi üzerine Malatya'ya taziyeye giden Keskin'in gelini Kevser Keskin de dün Elazığ-Malatya karayolunun 40. kilometresinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı adayı Demirtaş, halası ve halasının gelinin taziyesi için Elazığ'a geldi. Elazığ'da Hasan Tahsin Paşa Camii’nde bulunan taziye yerine giden Demirtaş, yakınları ile görüştü. Taziye evinden ayrılan Demirtaş, Cumhurbaşkanlığı süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ'ın memleketi olduğunu ve taziye vesilesi ile geldiğini belirten Demirtaş, "İki yakınımızı kaybettiğimiz için ani bir program değişikliği ile Elazığ'a geldim. Bu vesile ile bütün Elazığlı hemşehrilerime selamlarımı, sevgilerimi iletmek istiyorum. Taziyemize gelen herkese de teşekkür ediyorum. Elazığ sonuçta barıştan yana bir memlekettir. Hiçbir Elazığlı kardeşim bu ülkede kan aksın istemez. Şimdi bir Elazığlı olarak Cumhurbaşkanı adayı isem, herhalde Elazığlılar da kendi evladına sahip çıkacak. Bizde Elazığ'a daha fazla sahip çıkacağız. Umut ederim buradan daha iyi sonuçlar alacağız. Daha özgür bir Türkiye, barış içerisinde kardeş ve eşitçe yurttaşların yaşadığı, daha güçlü demokrasisi olan Türkiye olacak. Kampanya boyunca bütün bunları halkımıza anlatacağız. Her gün her saat anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Çözüm sürecinin 2. paketiyle ilgili soru üzerine Demirtaş, "Onlar artık parti işleri, ben daha çok Cumhurbaşkanlığı işleriyle uğraşıyorum" yanıtını verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız