SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demiryolu Hırsızları Tutuklandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:05:12
Demiryolu Hırsızları Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ
 
Demiryollarından vida ve demir çaldıkları belirlenen iki kişi, bu malzemeleri satmak isterken yakalandılar.
 
Son aylarda demiryollarına yönelik hırsızlık olaylarının artış gösterdiği belirlenirken, polisin bu olaylara yönelik çalışmalarını da artırdığı bildirildi. Emniyet Müdürlüğü bu konuda yapılan son operasyonla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:
 
"21.03.2012 günü Hurdacılar Sitesi içinde yapılan kontrollerde bir işyeri önünde çuvallar içerisinde muhtelif vidalar görülmesi üzerine bu vida ve demirlerin hiç kullanılmamış yeni olduğundan dolayı çalıntı olabileceği değerlendirilerek gerekli tahkikata başlanılmıştır.
 
Yapılan çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların M.K. ve H.A. isimli şahıslar olduğu belirlenerek görevlilerimizce yakalanmıştır.
 
Konu ile ilgili olarak müşteki bahse konu malzemelerin sadece TCDD yollarına özel olarak imal edildiğini, ele geçirilen bu malzemenin toplam maddi değerinin 70.000 TL civarında olduğunu beyan etmiştir.
 
Yakalanan şüpheliler M.K ve H.A. haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte 22.03.2012 günü Adli Makamlara çıkarılmış, her iki şüpheli de tutuklanmıştır."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız