SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demiryolu Tünel ve Köprüsünde Bomba Şüphesi

0
Güncellendi - 2020-10-20 20:10:11
Demiryolu Tünel ve Köprüsünde Bomba Şüphesi
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya istikametine giden yük treninin makinisti tünelin içinden şüpheli bir şahsın hızla kaçtığını görünce durumundan şüphelendi.

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde jandarma ekipleri demiryolu bulunan tünel ve köprüde bomba aradı.

Olay, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Ozan köyünde gerçekleşti. Gölbaşı istikametinden Malatya istikametine giden yük treninin makinisti Ozan köyü girişinde bulunan tünelin içinden şüpheli bir şahsın hızla kaçtığını görünce durumundan şüphelendi. Treni tünele girmeden durduran makinist jandarma ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri patlayıcı uzmanı olan köpekler ve detektörler ile tünelde olası bir bomba aradı. Tünel içerisinde giriş ve çıkışı didik didik arandı. Jandarma ekipleri trenin geçtiği Alman Köprüsü’nde ve demiryolunun geçtiği bazı bölgelerde de arama gerçekleştirdi.

Aramalarda herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanılmazken, demiryolu ulaşıma açıldı. Jandarma ekipleri tünel içerisinden çıkan şahsın bulunması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatyanın yerlisi (3 yıl önce)
    Treni görünce mecbur koşacak iyice paranoyak olmuşuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Birisi (3 yıl önce)
    Adam tünelden geçiyordur muhtemelen de o trene yakalanmistir kosmustur çıkmak için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Tünel giriş ve çıkışlarında kamera yokmu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sercan (3 yıl önce)
    Hemen söyleyeyim size o adam o köprü ve tünel de ne iş yapıyor, Alın teri ile kazanmanın tadının farkında olmayanlar kısa yoldan zengin olmak ister Köprünün adı Alman köprüsü Osmanlı döneminin son yıllarında şark Demir yolu Almanlara yaptırılmış. Buna karşılık Almanlara altın ile paraları ödenmiş. Bir rivayete göre Almanlar bu altınları çalıştıkları yere gömmüşler ve ülke dışına çıkaramamışlar.Bence bu adam defineci boşuna askerimizi bomba arama için yormuşlar.Saygılar iyi akşamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bravo , müthiş kurgu. Bu engin yorumunuz sonrası herkes alman köprülerine kamp kuracak .
    0
    0
    Yanıtla
  • Almanlar ermeniler altın gömmüşler ulkemizin her yerine definecilerin fantazileri bunlar altın pahada agır yükte hafif degerli metal niye gömüyor yanlarında götürmüyor bu ermeniler almanlar.Türk lerinde bir yere altın gömdügünü hiç duymadım !!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • kahraman (3 yıl önce)Sercan isimli kullanıcı yorumuna
    akıl küpü almanlar izmirden koca zeus sunağını tapınağı heykelleri taşıyor da altınları mı taşıyamıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • En kısa zamanda bir doktora görünmende fayda var.
    0
    0
    Yanıtla