SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demiryolu Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve oda başkanları ile birlikte AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaret esnasında konuşan MESOB Başkanı Keskin, "Sayın başkanımız yılarca parti içinde emek vermiştir. Malatya'yı biliyor ve tanıyor. Kendilerine esnaf ve sanatkar camiası adına, oda başkanlarımız adına hayırlı olsun diyoruz. Gelip ziyaret etiğimiz yer, iktidar partisi il başkanı ve sayın başbakanımızın adına görev yapmaktadır. Malatya'mızın sorunları var, esnaflarımızın sorunları var. Onları konuşacağız. Malatya halen karayolları ile uğraşırken, diğer iller demiryollarına başlayacak. Bu da Malatya'yı diğer illerin arkasında bırakacaktır."dedi.

Evren de Tüfenkçi'ye başarılar dileyerek, Sorunların çözülmesi noktasında yanlarında olduklarını söyledi.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Bu nazik ziyaret için teşekkür ediyorum. Sayın başkanlarımızın bizim yanımızda ayrı bir yerleri vardır. Başkanlarımızın hepsi bir birinden değerli insanlardır. Başkanlarımızın Malatya'mız için yaptıkları çalışmalar ortada. Sorunları ilk dile getirenlerden ve sıkı şekilde takip edenlerden. Biz sorunların gündeme gelmesini önemsiyoruz. Sorunların gündeme gelmesi siyasetçileri hızlandırmakta ve Ankara'ya ulaştırmakta daha kolay oluyor. Yapılan hizmetler Malatya'ya yapılıyor. Bizler Malatya için çalışanlar olarak sorunların gündeme getirilmesinde mutluluk duyuyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız