SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demiryoluna Bomba

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:49:19
Demiryoluna Bomba
A- A+ PAYLAŞ
 
Osmaniye’de yük treninin geçişi sırasında raylara döşenen bomba patladı. Patlamada can kaybı ve yaralanma olmazken, raylar ile bazı vagonlar zarar gördü. 
 
Edinilen bilgilere göre; Hatay’ın İskenderun ilçesinden Malatya'ya kömür taşıyan 63276 sefer sayılı yük treninin, Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı beldesi ile Taşoluk tren istasyonu arasındaki bir tünelden çıkışında patlama meydana geldi. Rayların zarar gördüğü ve 2 vagonun devrildiği patlamada herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Patlamanın terör örgütü tarafından raylara döşenen uzaktan kumandalı bombanın patlatılması sonucu meydana geldiği tahmin ediliyor. Olayın ardından güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldı.
 
Bu arada olayı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının yapıldığı tören alınanda öğrenen Vali Celalettin Cerrah, yaptığı açıklamada, “Aldığımız ilk bilgilere göre, yük treninin geçişi sırasında patlama meydana gelmiş. Olayda ölen yada yaralanan yok. Sadece tren raylarında ve 2 vagonda hasar oluşmuş. Jandarma ve polis özel harekat ekiplerimiz olay ile ilgili operasyonlara başladı” dedi. Patlamadan zarar gören rayların da onarımına başlandığını belirten Vali Cerrah, tren yolunun en kısa sürede tekrar trafiğe açılacağını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız