SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demiryolunu Bombalayanlarmış

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:15:27
Demiryolunu Bombalayanlarmış
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi İncirli köyü kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 3 terörist öldürüldü. Teroristlerin,  Pazarcık-Malatya demiryolunda yapılan bombalama eylemlerinin failleri olduğu belirtildi. 

Örgütün sözde Pazarcık sorumlusu ‘Sipan’ kod adlı Selahattin Efe’nin de etkisiz hale getirildiği çatışmayla ilgili Kahramanmaraş Valiliği’nden yapılan yazılı açıklama şöyle; “11 Ekim 2012 Perşembe günü gece saatlerinde Pazarcık ilçesinde eylem hazırlığı içinde olan 4 terör örgütü mensubunun takibi sonucu çıkan çatışmada biri sözde Pazarcık sorumlusu olduğu tespit edilen ‘Sipan’ kod adlı Selahattin Efe olmak üzere 3 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Kaçan bir teröristin yakalanması için takip ve tarama faaliyeti devam etmektedir. Terörist grubunun daha önce Narlı-Pazarcık, Pazarcık-Gölbaşı karayollarında ve Pazarcık-Malatya demiryolunda yapılan bombalama eylemlerinin failleri olduğu tespit edilmiştir. Aynı grubun Pazarcık’ta resmi kurum ve görevlilerle ilgili bilgi topladıkları ve eylem hazırlığı içinde oldukları öğrenilmiştir” denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız