SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Demokrasi Anlamı Örgütlenme"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:21:54
A- A+ PAYLAŞ

 Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Çağdaş demokrasinin anlamı örgütlenmeden geçer” dedi.

Beraberinde partililerle birlikte Sürgülüler Derneği’ni ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili Ağbaba, Başkan Mehmet Sevim ve yönetim kuruluna derneklerinin ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Ağbaba, sivil toplum kuruluşlarına önemsediklerini ifade ederek, “Demokrasi demek sadece siyasi partiler demek değildir. Demokrasi, meslek odaları, sendikalar, yöre dernekleri, sivil toplum kuruluşlarının kendi sorunlarını dile getirebildiği, sorunların da yetkili ve siyasetçiler tarafından ilgilenildiği, gözetildiği kurumlardır. Çağdaş demokrasinin anlamı örgütlenmeden geçer” diye konuştu.

Sürgülüler Derneği Başkanı Mehmet Sevim ise, “Milletvekilimiz Veli Ağbaba, derneğimizi ziyaret ederek onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Şu anda 350 üyemiz bulunuyor. Malatya’da Sürgülü yaklaşık 600 aile var. Eylül ve Ekim gibi üye sayımızı 500’e çıkarmayı planlıyoruz” diyerek, dernek çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız