SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Demokrasi İçin Kurban

0
Güncellendi - 2016-07-19 22:47:10
Demokrasi İçin Kurban
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde her gece tutulan demokrasi nöbetinde Kuranı kerim okunarak şehitler için dualar edildi.

15 Temmuz FETÖ’nün darbe girişimi sonrası her yerde olduğu gibi Doğanşehir ilçesinde de halk demokrasi nöbetini sürdürüyor. Herkesimden vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetinde darbe girişimi protesto ediliyor. Çeşitli sloganlarla darbe girişiminin kınandığı demokrasi nöbetinde ülkenin atlattığı badireler için kurban kesildi, dualar edildi.

Doğanşehir Kaymakamı Memiş, belediye parkındaki demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada darbe girişiminin TSK’nın içerisinde yuvalanmış hain bir grup tarafından yapıldığını belirterek “Türkiye bir kalkışma karşısında adeta tarih yazdı” diye konuştu.

Belediye Başkanı Vahap Küçük’de bugünün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek Bu hainler devletin, milletin parasıyla aldığı kurşunları milletine sıkıyor. İnşallah cenabı Allah bunların belasını verecek” şeklinde konuştu.

Darbe girişiminden bu yana her kesimden vatandaşın alanları terk etmediğini belirten Küçük, “Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile istiklal Marşı okundu. İlçedeki nöbet sabaha kadar sürdü.

iha

DOĞANŞEHİRLİLER DEMOKRASİ NÖBETİNDE (ŞÜKRÜ SAĞLAM/MALATYA-İHA)

DOĞANŞEHİRLİLER DEMOKRASİ NÖBETİNDE (ŞÜKRÜ SAĞLAM/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız