SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde Buluşalım"

0
Güncellendi - 2016-08-08 04:40:08
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, 7 Ağustos günü Malatya'da da yapılacak olan "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne tüm vatandaşları davet ettiler.

BAKANIN AÇIKLAMASI..

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 7 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de Hükümet Meydanı'nda yapılacak olan mitingle ilgili yaptığı açıklamada, "15 Temmuz gecesi yaşadığımız alçak kalkışmaya milletimiz en güzel cevabı vermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla ilk günden bu yana aziz milletimiz meydanları boş bırakmamış, demokrasi nöbetlerine devam etmiştir.

Şimdi bu nöbetleri taçlandırma vakti Sayın Cumhurbaşkanımıza Malatya'nın her zaman olduğu gibi şimdi de yanında olduğumuzu göstermek adına tüm hemşehrilerimizi 7 Ağustos Pazar Saat 17.00'da Valilik önü Millet Meydanı'na davet ediyorum."dedi.

AKP İL BAŞKANI..

81 ille eş zamanlı Malatya’da da yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi için Malatya’da hazırlıklar tamamlandı. AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, herkesi mitinge davet etti.

15 Temmuz’da FETÖ’nün darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile başlayan milli irade nöbeti Pazar günü aynı saatte 81 ilde yapılacak Demokrasi ve Şehitler mitingi ile sona erecek. İstanbul Yenikapı’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AKP, CHP ve MHP liderlerinin katılacağı miting ile tarihte bir ilk yaşanacak. İstanbul ile birlikte 81 ilde de kurulan dev ekranlarla milyonlar darbeye karşı haykıracak.

Malatya’da da Hükümet Meydanı’nda saat 17.00’de başlayacak olan mitinge Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile Malatya Milletvekilleri, belediye başkanları, STK temsilcileri ve CHP ile MHP’liler yer alacak. 23 gündür 81 ilde onurlu bir direniş sergilendiğini belirten AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile ilk gece nasıl meydanlara indiysek Pazar günü de Allah nasip ederse saat 17.00’de yine hükümet meydanında halkımızın tamamıyla bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Dünyada bir ilk olacak 81 ilde eş zamanlı miting için tüm gerekli önlemlerin alındığını kaydeden Kahtalı, “Şehitlerimizin anısına yapacağımız bu büyük mitinge tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. İnşallah birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bütün vatandaşlarımızı hükümet meydanına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

iha- malatyahaber.com

unnamed (3)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • İbrahim Kömür (7 yıl önce)
    Haberde kullandığınız görselde 07 Ağustos 2015 yazmışsınız diyecem editör cevap yazacak, bu görseli biz hazırlamadık valilik gönderdi. Biraz daha dikkat...
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (7 yıl önce)
    Malatya siyasetçilerini , sayın bakanımız yanlarına alarak bir basın toplantısı yapsa bence daha hoş bir çağrı olacağını düşünüyorum. çünkü bu miting ilklerin mitingi olduğu için hep beraber el ele vererek çağrıda bulunabilirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    bir akp seçmeni olarak rica ediyorum.. böyle günlerde parti yok.. kardeşlik var.. mhp lisi de kardeşimiz, chp lisi de bizim kardeşimiz.. aman dikkatli olalım birbirimizi sakın ha incitmeyelim.. bu vatan hepimizin...
    0
    0
    Yanıtla