SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Demokrasi Yerden Kalkacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin İl Danışma Meclisi toplantısı Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya AKP Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, İhsan Koca, Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, AKP'li ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, parti yöneticileri katıldılar.

Toplantının açılışında konuşan AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, milletvekillerine teşekkür ederek, örnek bir çalışma ile vatandaşların her hafta parti binasında bir milletvekilinin katılımı ile dinlendiğini ve sorunların çözümüne çalışıldığını söyleyerek, tüm talep ve sorunların bilgisayar ortamına aktarıldığını ve bunların sürekli takip edildiğini kaydetti.

Şahin, "Biz yarın seçim olacakmış gibi, her zaman hazır bir haldeyiz. Ama hiç seçim olmayacakmış gibide milletvekillerimizle, belediye başkanlarımız ile teşkilatlarımızla, bütün parti mensubu arkadaşlarımızla bire bir halkın arasında, halkın sorunlarıyla dertleşiyoruz. Sürekli halkla iç içeyiz" dedi.

Malatya'nın Cumhurbaşkanlığı referandumuna yüzde 82 ile destek verdiğini ve Anayasa Paketine ise daha yüksek oy vereceğini belirten Şahin, "Yiğit düştüğü yerden kalkar diye bir söz var. Türkiye demokrasisi de düştüğü yerden, 12 Eylül'de yerden kalkacaktır" diye konuştu.

Şahin, dondan dolayı Malatya'daki kayısı üreticilerine en az 60 milyon TL para aktarılacağını kaydetti.

Malatya Milletvekili İhsan Koca da "Anayasası darbe anayasası olan, yasaları darbe yasaları olan demokratik iradenin yönetime yansıtılmadığı bir dönemde yaşıyoruz. Geleceğe güçlü adımlarla yürüyen büyük Türkiye'nin,büyük ülke olmasındaki belki de yegane engel, 12 Eylül Anayasası ve anlayışının ürünü olan, çağdaş ve demokratik olmaktan uzak böyle bir sistemin prangasına mahkum olmamızdır" ifadelerini kaydetti.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

BAŞKANLAR TOPLANTISI..
Bu arada AKP'nin aylık İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile İlçe ve Belde Başkanları toplantısı da parti il binasında gerçekleştirildi.

Bu toplantıya ilişkin olarak partiden yayınlanan basın bülteni şöyle:

" İl başkanı Mustafa Şahin başkanlığında parti il binasında yapılan aylık ilçe ve belde başkanları ile ilçe ve belde belediye başkanları toplantısına milletvekili Sayın İhsan Koca’ da katıldı. Aynı gün sabah yapılan il danışma meclisi toplantısını değerlendiren il başkanı Mustafa Şahin, ilçe ve belde başkanlarıyla üye kaydı ve müşahit çalışmalarındaki performansı değerlendirdi ve gösterilen başarıdan dolayı teşekkürlerini iletti. Ancak başarının rehavet getirmemesi gerektiğine dikkat çeken Mustafa Şahin belediye başkanlarının çalışmalarını değerlendirirken sahaya yönelik çalışmalara daha çok ağırlık verilmesi gerektiğini ve diğer belediyelerle ortak projeler yürütülmesinin Malatya ve çevresini daha hızlı geliştireceğini, memlekete farklı bir heyecan ve vizyon katacağını ifade ederken, milletvekili İhsan Koca da; anayasa meclis çalışmalarını değerlendi.

İhsan Koca, referandumla ilgili müşahit çalışmalarının önemine vurgu yaparak ilçe ve beldelere büyük sorumluluk düştüğünü söyledi. Muhalefet kanadında yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Koca, güçlerini milletten aldıklarını, muhalefete rağmen yine halka gidilmesinden duydukları heyecanı ve mutluluğu dile getirerek üzerlerine düşeni yaptıklarını ve bundan sonrasının her zaman olduğu gibi bu milletin iradesiyle olacağını ve bu doğrultuda yaşanacak gelişmelere kimsenin müdahalesinin olamayacağını sözlerine ekledi. Ancak milletin iradesinin tecellisinde bu teşkilatların sıkı çalışmalarının ve bu anlamda müşahit çalışmalarının önemi çok büyüktür diyen milletvekili İhsan Koca, belediyelerin çalışmalarında ve proje hazırlıklarında milletvekilleri olarak Ankara’da üzerlerine düşen ne olursa yaptıklarını hep birlikte Malatya için çalıştıklarını ve bu sayede başarılı olduklarını ifade etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız