SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Demokrasiye Planlı Saldırı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:31:59
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, sağlıklı işleyen Türk demokrasisine planlı ve taammüden saldırı düzenlendiğini söyledi. 

AKP’nin Malatya’daki aday tanıtım toplantısına katılan AKP Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, “Demokrasimize, Mısır’a çok gördükleri, bizim sağlıklı işlediğimiz demokrasimize planlı ve taammüden saldırı düzenlediler. Ama başaramadılar. Bunu şeye benzettim, her yerde söyledim; dedim ki Gezi olayları da, son hamlelerde yoğurt dolu bir kaba mukavva bir kama batırılmasıdır. Mukavva bir kamayı yoğurt dolu bir kaba batırırsanız, ilk anda etkisi olur gibi, ama sonra eriyip gider. Gezi olaylarını planlayanlar da, demokrasimize saldıranlarda o ilk anda sanki etkisi olmuş gibi oldu, geldi, geldi parlamentodaki üçte iki çoğunluğa çarptı ve gitti. Bugün demokrasimize saldıranlarda, birçok şeyi planlayanlar da nereye çarptı, parlamentodaki üçte iki çoğunluğa çarptı ve düştü, eridi gitti. Yani Millet bir yanda oldukça, parlamentodaki üçte iki çoğunluk devam ettikçe bu ülkedeki senaryoların hiç birisi tutmayacaktır. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında millet desteği çok yoğun bir şekilde devam ettiği sürece bütün bu senaryolar boş çıkacaktır” dedi.

İpek şu şekilde konuştu: “Milletimiz, bu aziz millet, bu çilekeş millet, geçmişte bir çok çileyi çeken millet tek başına iktidarın kıymetini anlamıştır. Bundan sonra sosyal mühendislik, siyasal mühendislik yapanların tamamına sesleniyorum; millet tek başına iktidarın kıymetini anlamıştır. Hiçbir mühendislik bundan sonra işe yaramayacaktır. Bunu burada çok açık ve net bir şekilde söylüyorum; bunun cevabını en net şekilde 2 ay sonra yapacağımız yerel seçimlerde vereceğiz. Yani şunu söyleyeceğiz; sizin siyasi mühendisliğiniz işe yaramaz arkadaşlar. Biz sandıkta dimdik AK Partinin ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız. Millet olarak sandıkta hep birlikte ders vereceğimiz bir seçim. Bu seçim sonucunu merakla bekleyen, dünya mazlumlarının bütün dünyadaki mazlumların dünyada her hangi bir olay olduğunda ‘Türkiye bize yardımcı olacak mı’ diye yüzünü Türkiye’ye çevirip baktığını ben hep biliyorum, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ben hep baktığını biliyorum, bu seçim o mazlumların yüzünü güldürme seçimi. Bu seçim millete öyle oyun oynanamayacağını göstereceğimiz bir seçimdir.”

BELEDİYEYİ ZİYARET..

AKP, Malatya aday tanıtım toplantısı için Malatya'ya gelen AKP Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek Belediyeyi ziyaret etti. 

2 Şubat Pazar günü gerçekleşen ziyarete, AKP Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek’in yanı sıra Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Cemal Akın, Mustafa Şahin, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci ile AKP Belediye Başkan adayları katıldı. 

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan AKP Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, “Malatya güzel ve şirin bir ilimiz. Her taraf temiz ve pırıl pırıl. Özellikle insanlarının canlı ve yürekten olduğunu, Belediyenin de bundan sonra yapacağı işlere devam etme kararlılığında olduğunu gördüm. Halkın da desteğinin yoğun bir şekilde devam ettiğini bugün müşahede ettik. Belediye Başkanımızla Malatya bir beş yıl geçirdi, inşallah yeni bir beş yıl ile Malatya çok daha fazla ileri gidecektir” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır da AKP Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek’i Malatya’da ve Belediyede ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Malatya’yı daha güzel ve çağdaş bir şehir yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  İpek’e kayısı hediye etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız