SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Demokrasiyi Getiren Biziz'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Veli Ağbaba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 23 Temmuz'da verdiği mitingin değerlendirmesini yaptı.

Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Ağbaba, "23-24 Temmuz günleri CHP Genel Başkanımız Malatya'da temaslarda bulundu. 23 Temmuz'da Malatya halkına ve çevreye rahatsızlık vermemek adına konvoy yapmadan direk miting alınana geldik. Son dönemlerdeki Malatya halkının yoğun ilgisiyle karşılaştık. Son dönemlerdeki en kalabalık mitinglerden birini gerçekleştirdik. Bize karşı gösterilen ilgiden dolayı Malatya halkına bir kez daha teşekkür ediyorum. Çok yoğun bir kalabalık vardı. Son dönemdeki en büyük katılımlardan birisiydi. Miting sonrası programda Malatya'da görülmeye değer bir programdı. Maalesef bunu yerel basınımızla paylaşamadık. Halkın yoğun bir ilgisi vardı. Yeşilyurt'a ani bir ziyaret gerçekleştirdik. Kayısı işçileriyle yemek yedik. Kayısı bahçesinde yemek yiyeceğimiz işçilerin bu programdan haberleri yoktu. Güzel ve samimi bir yemek oldu. Pütürge'de de insanların müthiş bir coşkusu vardı. Daha sonra ilçe ve beldelerimize ziyaretlerimiz devam etti. Malatya'nın en güzel, çağdaş ve kullanımlı belediye binası olan Fethiye Belediye binasının açılışını gerçekleştirdik. Huzurlarınızda Fethiye Belediye Başkanımıza da örnek bir belediye binası yaptığı için teşekkür ediyorum. Arguvan ilçesinde de yoğun bir ilgi vardı. Referandum sürecine girmişken Malatya halkına CHP'nin görüşlerini bildirdik. Hayır, da hayır vardır. CHP'nin verdiği mücadele geçmiş tarihine baktığınızda verdiği mücadelenin aynısıdır. Bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. Bu öyle boş laflarla olmaz. Biz ülkeye demokrasiyi getiren partiyiz. 12 Eylül'de demokrasi mücadelesi vereceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız