SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Denetim Ekibi Oluşturuldu"

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Zabıtası'nda yeni bir denetim ekibinin daha oluşturulduğu ve işyerlerinin denetiminin yapıldığı bildirildi.

Belediyeden konuya ilişkin şu bülten yayınlandı:

"Denetimlerini aralıksız sürdüren Malatya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından 1 Ocak 2012 itibariyle yeni bir denetim ekibi oluşturuldu.
 
Denetim ve kontrollerin daha planlı ve kapsamlı yapılması için oluşturulan denetim ekibi, belediye mücavir alanındaki işyerlerini denetliyor.
 
İşyerlerinde ruhsat olup olmadığını kontrol eden denetim ekibi, kasaplarda kaçak kesim, fırınlarda da eksik gramaj denetimlerini yapıyor.
 
Zabıta denetim ekibi, işyerlerinde yaptığı denetimlerde mevzuata aykırı durumların tespiti halinde yasal işlem yapıyor.
 
Denetim ekibi, ayrıca ruhsatsız işyerlerine ihtarname veriyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız