SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Denetim Uygulamaları' Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:07:45
'Denetim Uygulamaları' Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) tarafından, Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda (MSMMMO) verilen "Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları" eğitimi kapsamında birinci gruba verilen eğitim sona erdi. 

Odada gerçekleştirilen eğitim kapsamında TÜRMOB eğiticisi Yrd. Doç. Dr. Ümmühan Aslan, katılımcılara “Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları” kapsamında detaylı bilgiler verdi.

Birinci gruba verilen eğitimin son gününde bir konuşma yapan MSMMMO Başkanı Bahattin Ülger, birinci gruba verilen ve 4 gün süren eğitim seminerine meslek mensuplarının yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.

Ülger, Malatya’da meslek mensuplarının denetim ve denetim standartları konusunda eğitim alma azminde olmalarının kendilerini sevindirdiğini belirterek, “Her insanın olduğu gibi her mesleğinde yaşam sürecinde belirli dönüm noktaları vardır. Bu dönüm noktalarından biri de Türk Ticaret Kanunu idi. Ben genç meslektaşlarımın bu konulara eğilmelerini istiyorum. Ben biliyorum ki, bağımsız denetim olayı 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun önemli kolonlarından, önemli taşıyıcılarından biridir” dedi.

Eğitim programının ardından Yeni Türk Ticaret Kanunu eğitimine katılan meslek mensuplarına sertifikaları verildi. Öte yandan, "Denetim, Denetim Standartları ve Uygulamaları" kapsamında ikinci gruba verilecek ve 4 gün sürecek eğitim çalışmalarının 30 Eylül’de başlayacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız