SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Denetimler Artacak'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:36:57
'Denetimler Artacak'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, denetimlerine devam ediyor. Ekipler, bu kapsamda okul kantinleri ile okullara yakın iş yerlerini denetledi.

Sorumluluk alanlarında bulunan iş yerlerinin yanı sıra kaldırım işgalleri ile ilgili rutin denetimlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Zabıta Şube Müdürlüğü Ekipleri, özellikle okul bölgelerinde denetimlerini yoğunlaştırıyor. Büyükşehir Zabıta ekipleri son olarak okul kantinleri ile okulların yakınında faaliyet gösteren kafeler ve seyyar satıcılara yönelik denetimler gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde, özellikle gıda maddelerinin son tüketim tarihi, hijyen ve genel temizlik konularında kontrolleri yapılırken, işletme sahiplerine uyulması gereken kurallar hatırlatılarak, kurallara riayet etmeleri konusunda uyarıldı.

DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Nurhan Demir, denetimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, denetimlerin artarak devam edeceğini belirterek, esnafların kurallara uymalarını istedi. Demir, “Özellikle çocuklarımız ve gençlerimizin daha hijyenik ve sağlıklı koşullar altında ihtiyaçlarını karşılamaları için ekiplerimizin yaptığı denetimler hayati önem arz etmektedir. Bu amaçla yapılan denetlemeler, eğitim öğretim yılı boyunca artarak devam edecek olup, görülen eksikliklere ve olumsuzluklara anında müdahale edilmesi ekiplerimizin önceliği olacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız