SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Denetimler Sürecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:41:58
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri tarafından lokanta, okul kantini, fırın ve unlu mamül üretimi ve satışı yapan iş yerleri ile ilgili denetimler sürdürülüyor. 

Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Kasım ayı içerisinde yapılan denetimler sırasında lokanta, fırın ve unlu mamül üretimi ve satışı yapan iş yerlerinde iş yeri açma ruhsatı, iş yeri temizliği, hijyen belgesi, fiyat listesinin görünür şekilde asılmış olması, gramaj kontrolü, tartı ve terazilerin ölçü ayarlarının yapılıp yapılmadığı kontrol ediliyor. 

Zabıta ekipleri tarafından Malatya genelinde şu ana kadar 342 lokanta, 208 fırın,  124 adet unlu mamül üretimi ve satışı yapan iş yeri ile 67 adet okul kantini denetlendi. Yapılan denetimler sonucunda hijyen belgesi olmayan bazı işyerlerine ihtar yazılarak süre verildiği ve süre sonunda bu işyerlerinin hijyen belgelerini aldığı tespit edildi.   

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri vatandaşların gönül rahatlığı ile gıda tüketimlerini sağlamak amacıyla kontrol ve denetimlere büyük önem vermekte olup,  yapılan bu kontrol ve denetimlere aralıksız devam edilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız