SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Denetimlerde 4 Silah Ele Geçti

0
Güncellendi - 2020-01-10 03:11:03
Denetimlerde 4 Silah Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Asayiş denetimlerinde ruhsatsız 1 tabanca ve 3 av tüfeği, 7 gram esrar, 1,61 gram sentetik uyuşturucu, 32 uyuşturucu hap ile 2 kesici alet ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı "Balyoz" ile "Huzur" ve "Güven" ekipleri, kent merkezinde şüpheli gördükleri bir otomobili durdurarak, arama yaptı, araçta yarı otomatik 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Yine kent merkezinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 4 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Cemal Gürsel Mahallesi'nde ise şüpheli görülen bir kişinin yapılan üst aramasında 2 yeşil reçeteye tabi uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yapılan kimlik sorgusunda "uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçlarından arandığı tespit edilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

Sivas Caddesi'ndeki denetimlerde ise şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Denetimlerde 5 bin 641 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılarak, çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 22 şüpheli adli makamlara teslim edildi. 88 yoklama kaçağına ise işlem yapıldı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız