SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Denetlenmesi Gerekir"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:10:14
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Küçük Millet Meclisi bu yılın ilk toplantısında "Devlet, Paralel yapılar, Güvenlik ve Yargının Saygınlığı" konusu işlendi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fırat toplantı Salonu’nda gerçekleşen Küçük Millet Meclisi'nin 2015 yılının ilk toplantısında ilk olarak slayt gösterisi ile konu kısaca katılımcılara anlatıldı. Yaklaşık 15 kişinin katıldığı toplantıya Yardımcı Doç. Dr. Hayri Keser ve Güneş Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Duran Özkan konuşmacı olarak katıldı. Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan yardımcı Doç. Dr. Hayri Keser, “Hukuk devleti her şeyden önce yasal yönetim ilkesine dayatır. Ama yasal yönetim ilkesinin de yargısal denetim yolarıyla kontrol edilmesi ve denetlenmesi gerekir” dedi.

Güneş Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Duran Özkan ise, küçük meclisin 2 konusunun yerel medya olduğunu ifade ederek, “Yerel medyanın sorunları, yerel medyanın demokrasi içindeki yeri konuları hakkında konuşacağız. Medya son dönemde çok konuşulan bir yapı oldu. 4’cü kuvvet denen bu yapı ile ilgili olumlu veya olumsuz son dönemde çok konuşuluyor. Biz de bu konuyu konuşacağız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız